Elis Design Bublina Max Πύργος Εκμάθησης Montessori 75εκ.

Elis Design Κωδικός προϊόντος: 8595701757336
114,99 € 150,00 €
Διαθέσιμο

Κάντε το παιδί σας τον καλύτερο βοηθό στην κουζίνα και όχι μόνο με τους πύργους εκμάθησης που θα βρείτε στο babydream.gr!

 

Elis Design Bublina Max Πύργος Εκμάθησης Montessori 75εκ.

 

Ο αναπτυσσόμενος πύργος εκμάθησης Bublina Max θα σας ενθουσιάσει με τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό του, τον όμορφο σχεδιασμό και τα πολλά gadgets.

 

Ο πύργος εκμάθησης έχει την  δυνατότητα ανάπτυξης χάρη στην ρυθμιζόμενη καθ' ύψος πλατφόρμα (3 θέσεις) και το ρυθμιζόμενο σε ύψος σκαλοπάτι, σκαλοπάτι (2 θέσεις), το οποίο είναι επίσης πολυλειτουργικό.

 

Για μεγαλύτερη ασφάλεια του μικρού σας κοριτσιού ή αγοριού, το σκαλοπάτι μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο φράγμα ασφαλείας. Ο πύργος εκμάθησης (Kitchen helper) είναι πολύ δυνατός και σταθερός.

 

Ο αναπτυσσόμενος πύργος εκμάθησης έλαβε την ονομασία max λόγω του μεγάλου εσωτερικού του χώρου, που δίνει στα παιδιά ελευθερία κινήσεων και άνεση.

 

Πρακτική χρήση

Ο αναπτυσσόμενος πύργος εκμάθησης Bublina Max θα βοηθήσει τα παιδιά κυριολεκτικά να μεγαλώσουν. Θα τους επιτρέψει να μάθουν νέες δεξιότητες και να τις βελτιώσουν ενώ παρατηρούν και μιμούνται καθημερινές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα όχι μόνο στην κουζίνα.

Ο αναπτυσσόμενος πύργος εκμάθησης με ανοίγματα σε σχήμα φούσκας επιτρέπει στα αδιάκριτα παιδιά να σκαρφαλώνουν σε ένα ύψος από το οποίο μπορούν να φτάσουν άνετα στον πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι εργασίας. Με έναν πρακτικό βοηθό, μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να περνούν περισσότερο χρόνο με τους γονείς τους. Επιπλέον, από τον αναπτυσσόμενο πύργο μάθησης, τα παιδιά μπορούν να φτάσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, βιβλία και οδοντόβουρτσα μόνα τους, μαθαίνοντας έτσι περισσότερη ανεξαρτησία.


 

Ασφάλεια

Η σταθερή και στιβαρή κατασκευή του αναπτυσσόμενου πύργου επιτρέπει την ασφαλή χρήση και τον εύκολο χειρισμό. Μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε τον πύργο εκμάθησης ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Οι ψηλές πλευρές θα βοηθήσουν τα παιδιά να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν ανεξάρτητα στον πύργο και μαζί με τις μπροστινές και πίσω προστασίες, θα προστατεύουν τα παιδιά από ακούσια πτώση λόγω απροσεξίας.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα πρόσθετο φράγμα στο μπροστινό μέρος, μετατρέποντάς το σε ένα πολυλειτουργικό, ρυθμιζόμενο ύψος. Ο ξύλινος πύργος εκμάθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να μετακινηθεί μόνο από παιδιά υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα.

 

Ποιότητα

Ο αναπτυσσόμενος πύργος εκμάθησης είναι κατασκευασμένος από οικολογικό κόντρα πλακέ σημύδας πάχους 12 mm. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα του κόντρα πλακέ είναι η υψηλή αντοχή και η ανθεκτικότητά του.

Σε αντίθεση με το ξύλο, η επιφάνεια των σανίδων είναι ισχυρή και ανθεκτική σε γδαρσίματα και γρατσουνιές (δεν γρατσουνίζεται εύκολα).

Η αντοχή και η σταθερότητα του διδακτικού πύργου παρέχεται όχι μόνο από το χρησιμοποιημένο υψηλής ποιότητας ξύλινο και συνδετικό υλικό, αλλά και από την ενισχυτική ράβδο οξιάς.

Οι προετοιμασμένες οπές επιτρέπουν τη ρύθμιση ύψους όχι μόνο της πλατφόρμας, αλλά και του πολυλειτουργικού βήματος (βήμα και στάση).

Ο αναπτυσσόμενος πύργος μάθησης προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε παιδί.

 

Σχέδιο

Ο αναπτυσσόμενος πύργος εκμάθησης σχεδιασμού Bublina χαρακτηρίζεται από τον μοναδικό και λειτουργικό σχεδιασμό του. 

Με την ευρεία χρήση του (στην κουζίνα, την τραπεζαρία, το γραφείο, το μπάνιο και το εργαστήριο), ο πύργος εκμάθησης γίνεται απαραίτητος βοηθός και χάρη στον αντισυμβατικό σχεδιασμό και τα όμορφα παιδικά έπιπλα.

Χάρη στον αναπτυσσόμενο πύργο εκμάθησης, τα παιδιά δεν χρειάζεται να σπρώχνουν με περιέργεια καρέκλες και άλλα επικίνδυνα και ασταθή αντικείμενα στον πάγκο της κουζίνας ή στον πάγκο εργασίας μόνο και μόνο για να δουν τι μαγειρεύει η μαμά ή ο μπαμπάς.

Συμβατότητα

Ο αναπτυσσόμενος πύργος εκμάθησης Bublina Max είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις αρχές Montessori, οι οποίες οδηγούν στη φυσική αυτό-ανάπτυξη του παιδιού και υποστηρίζουν την ανεξαρτησία του.

Μπορείτε να συμπληρώσετε και να ταιριάξετε χρωματικά τον ξύλινο πύργο εκμάθησης με άλλα στοιχεία Montessori από την προσφορά μας, όπως το τρίγωνο Pikler, την κούνια ουράνιου τόξου Montessori 5in1, τον πίνακα για την κούνια Montessori, τον πίνακα δραστηριοτήτων και με τη βοήθειά τους δημιουργήστε ένα παιχνιδιάρικο, ασφαλές και ένα εμπνευσμένο περιβάλλον για τα παιδιά που υποστηρίζει την ανάπτυξή τους.

 

 

Δεν είστε σίγουροι ποιος από τους πύργους εκμάθησής μας είναι καλύτερος για το παιδί σας; Έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό για εσάς Πώς να επιλέξετε έναν πύργο εκμάθησης; ή το παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε.

 

Τεχνικές παράμετροι:

  • Διαστάσεις πύργου μάθησης: 75 x 40 x 37 cm (Υ x Π x Β).
  • Διαστάσεις κενού: 36 x 7,5 cm (πλάτος x βάθος στο βαθύτερο μέρος).
  • Διαστάσεις πλατφόρμας: 36 x 31 cm (πλάτος x βάθος).
  • Ύψος πλατφόρμας: 29,5 cm, 34,5 cm ή 39,5 cm (ρυθμιζόμενο σε 3 επίπεδα).
  • Ύψος κενού: 18 cm ή 23 cm (ρυθμιζόμενο σε 2 επίπεδα).
  • Υλικό: Κόντρα πλακέ σημύδας με πάχος 12 mm σε φυσικό ξύλο.
  • Χρώμα: Φυσικό ξύλο.
  • Χωρητικότητα φόρτωσης: 90 kg.
  • Βάρος: περίπου 5 kg.
  • Προτεινόμενη ηλικία: Από 1 έτος.

 

Σημείωση: Ο πύργος εκμάθησης είναι κατασκευασμένος από φυσικό υλικό, το οποίο μπορεί να έχει διαφορετική απόχρωση (χρώμα) από ότι στις φωτογραφίες. Οι σκούρες και οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μπορούν να εναλλάσσονται (ειδικά στις άκρες)

 

 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Πύργοι Εκμάθησης