♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Babycute Παιδικός Πύργος Εκμάθησης με Ρυθμιζόμενο Ύψος σε 3 θέσεις

Babycute Κωδικός προϊόντος: 2067
115,00 € 145,00 €
Διαθέσιμο

Κάντε το παιδί σας τον καλύτερο βοηθό στην κουζίνα και όχι μόνο με τους πύργους εκμάθησης που θα βρείτε στο babydream.gr!


Babycute Παιδικός Πύργος Εκμάθησης με Ρυθμιζόμενο Ύψος σε 3 θεσεις


Ο πυργος εκμαθησης τις Babycute είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διδάξετε στα παιδιά σας την ανεξαρτησία και την ευθύνη, ενώ διασκεδάζετε περνώντας χρόνο μαζί.


Είναι μια εξαιρετική λύση για παιδιά από 18 μηνών – χάρη στα σκαλοπάτια ραφιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το παιδί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Ο Πύργος εκμάθησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διδάξετε στα παιδιά σας την ανεξαρτησία και την ευθύνη, ενώ διασκεδάζετε περνώντας χρόνο μαζί. Ο βοηθητικός πύργος με την διαβάθμιση φέρνει το παιδί στο κατάλληλο ύψος για να εργαστεί στον πάγκο της κουζίνας.


Τα παιδιά λατρεύουν να μαγειρεύουν, να ψήνουν, να πλένουν πιάτα, να βουρτσίζουν τα δόντια και να πλένουν τα χέρια τους μόνα τους. Αυτός ο στιβαρός σχεδιασμός προσφέρει καλή σταθερότητα και μπορεί εύκολα να επιλέξετε το κατάλληλο ύψος εργασίας που επιθυμείτε, και με τις αφαιρούμενες μπάρες εμπρός και πίσω μπορείτε να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς.


Διαστάσεις :

  • Ύψος: 85 cm
  • Πλάτος: 42 cm
  • Βάθος: 32 εκ

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Πύργοι Εκμάθησης