♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Trixie Ισοθερμικό Παιδικό Τσαντάκι Φαγητού Mr. Monkey

Trixie → Κωδικός προϊόντος: 77433
24,70 € 29,00 €
Διαθέσιμο

Διατηρήστε τα φαγητά και τα ροφήματα των μικρών σας πάντα φρέσκα και στη σωστή θερμοκρασία με τη μεγάλη συλλογή από ισοθερμικές τσάντες θερμός, παγούρια, μπουκαλάκια, δοχεία φαγητού, κ.α που θα βρείτε στο babydream.gr!


Trixie Ισοθερμικό Παιδικό Τσαντάκι Φαγητού Mr. Monkey


Νόστιμο! Με τις νέες μας ισοθερμικές τσάντες, το παιδί σας μπορεί να απολαύσει ένα γευστικό γεύμα με την παρέα των φίλων μας των ζώων! Τα παιχνιδιάρικα αυτάκια δίνουν μεγαλύτερη διασκέδαση στο γεύμα.




Αυτή η τσάντα είναι ισοθερμική, έτσι θα κρατήσει το φαγητό σας είτε ζεστό είτε κρύο. Το εξωτερικό υλικό της τσάντας είναι αδιάβροχο! Το μεγάλο φερμουάρ και η λαβή είναι πολύ βολικά. Υπάρχει επίσης μια ετικέτα ονόματος στο εσωτερικό, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια του φαγητού σας. Μια ξεχωριστή μικρή τσέπη στο πίσω μέρος της τσάντας χωράει ένα μπισκότο ή ένα σνακ που δεν χρειάζεται να διατηρείται σε θερμοκρασία. Αυτή η διασκεδαστική τσάντα φαγητού ταιριάζει απόλυτα με ένα μπουκάλι νερού Trixie και ένα φαγητοδοχείο. Καλή διασκέδαση λοιπόν με τη μίξη και το ταίριασμα!


Χαρακτηριστικά:

  • Πλήρως επενδυμένο και μονωμένο για να διατηρούνται φρέσκα τα τρόφιμα και τα ροφήματα για περισσότερο χρόνο εκτός ψυγείου.
  • Είναι υψηλής ποιότητας καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χωρίς PVC, ΒΡΑ και Phthalate.
  • Ιδανικό για το σχολείο αλλά και για εκδρομές!
  • Διαστάσεις: 20 x 14 x 14 εκ.
  • Υλικό: 100% cotton – Lining: 95% Polyester, 5% cotton.