♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Scratch Εκπαιδευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι Λογικής Penguin Match

Scratch Europe Κωδικός προϊόντος: SCR-6182234
12,90 € 18,00 €
Διαθέσιμο

Τα παιδιά σας θα εξασκήσουν την παρατηρητικότητα και τη λογική τους με τα επιτραπέζια που θα βρείτε στο babydream.gr!


Scratch Εκπαιδευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι Λογικής Penguin Match


Το Penguin Match έχει 36 κάρτες. Κάθε κάρτα δείχνει έναν πιγκουίνο µε όλα τα είδη εξοπλισµού κολύµβησης, δίπλα στη θάλασσα. Τα εργαλεία κολύµβησης διαφέρουν σε κάθε κάρτα παιχνιδιού, όσον αφορά το χρώµα, το µοτίβο και άλλα. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να βρείτε ένα ή περισσότερα αντικείµενα που ταιριάζουν. Εποµένως, τα αντικείµενα πρέπει να έχουν το ίδιο χρώµα ή / και µοτίβο. Αυτά µπορεί να είναι τα σορτς κολύµβησης, κολύµπι, παπούτσια, σανίδα του σερφ, γυαλιά ή τα ψάρια που κολυµπούν στα γυαλιά.


Σηµείωση: Είναι επίσης δυνατό για 2 κάρτες να µην έχουν στοιχεία που να ταιριάζουν. Σε αυτήν την περίπτωση, αφήστε τα φύλλα στην άκρη για χρήση στον επόµενο γύρο. Σηµείωση: Εάν είτε µια εσφαλµένη αντιστοιχία, δεν επιτρέπεται να απαντήσετε στον επόµενο γύρο. Κατάλληλο για παιδιά από 5 ετών.




Παιχνίδι 1: Ο Ταχύς

Σε όλους τους παίκτες µοιράζεται 1 φύλλο και αναποδογυρίζεται ταυτόχρονα, έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να µπορούν να δουν τι υπάρχει στην κάρτα σας. Συµβουλή: βάλτε το στο ανοιχτό σας χέρι.

Ο στόχος είναι να βρείτε ένα στοιχείο στην κάρτα ενός άλλου παίκτη, που βρίσκεται επίσης και στην δική σας κάρτα. Εάν το βρείτε, τότε τοποθετήστε την κάρτα σας στο τραπέζι. Όποιοι παίκτες δεν βρουν κοινό στοιχείο, θα πρέπει να τοποθετήσουν το συγκεκριµένο φύλλο πάνω στην στοίβα των ποινών τους. Επαναλάβετε µέχρι να µην υπάρχουν πλέον νέες κάρτες. Ο παίκτης που έχει τους περισσότερους πόντους από ποινές, χάνει το παιχνίδι.


Παιχνίδι 2: Ο Συλλέκτης

Ανακατέψτε όλες τις κάρτες. Σε κάθε παίκτη µοιράζεται 1 φύλλο ανοιχτό µπροστά του. Τα υπόλοιπα φύλλα τοποθετούνται σε µία στοίβα στη µέση του τραπεζιού. Σε κάθε γύρο, γυρίστε 1 φύλλο από την στοίβα. Ο πρώτος παίκτης που βλέπει ένα στοιχείο στην κάρτα του το οποίο ταιριάζει µε το στοιχείο της κάρτας που βρίσκεται στη µέση, φωνάζει «ταίριασµα» και παίρνει την συγκεκριµένη κάρτα. Τότε ξεκινά ο επόµενος γύρος. Αυτό συνεχίζεται έως ότου δεν υπάρχουν άλλα φύλλα στη µέση του τραπεζιού. Ο παίκτης µε τα περισσότερα φύλλα στην δική του στοίβα, κερδίζει το παιχνίδι.


Παιχνίδι 3: O Εγωιστής

Σε όλους τους παίκτες µοιράζεται 1 φύλλο. Ένα φύλλο τοποθετείται ανοιχτό στη µέση του τραπεζιού. Οι παίκτες αναποδογυρίζουν τις κάρτες τους ταυτόχρονα, έτσι ώστε όλοι να µπορούν να δουν την κάρτα τους. Κάθε παίκτης αναζητά ένα αντίστοιχο στοιχείο σε ένα από τα φύλλα των άλλων παικτών και στο φύλλο στη µέση του τραπεζιού, αλλά όχι στα δικά του φύλλα. Ονοµάστε το αντικείµενο και τοποθετήστε την κάρτα του άλλου παίκτη στην στοίβα σας. Ένας παίκτης µπορεί να συλλέξει κάρτες από διαφορετικούς παίκτες σε έναν γύρο. Όταν όλα έχουν βρεθεί, τα υπόλοιπα φύλλα τοποθετούνται στο κάτω µέρος της στοίβας, στους παίκτες µοιράζεται από ένα νέο φύλλο και ένα νέο φύλλο τοποθετείται επίσης στη µέση του τραπεζιού. Όταν δεν έχουν αποµείνει άλλες κάρτες, κερδίζει ο παίκτης µε τα περισσότερα φύλλα.




Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Επιτραπέζια