♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Reer IP Babycam κάμερα παρακολούθησης (μέσω App (Android & iOS) IP tech)-80300

Reer Κωδικός προϊόντος: 80300
104,80 € 133,00 €
Διαθέσιμο

46200519

Κάμερα παρακολούθησης που επικοινωνεί με το smartphone ή το tablet σας, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όπου και αν βρίσκεστε!

Χαρακτηριστικά:

 

  • Εγκατάσταση μέσω App (Android & iOS) IP tech
  • HD 720p
  • 110 μοίρες γωνία λήψης
  • Αναγνώριση κίνησης
  • Λειτουργία χαμηλού φωτισμού με υπέρυθρη τεχνολογία
  • Αμφίδρομη επικοινωνία για να μιλάτε στο μωρό σας
  • Ευέλικτος βραχίονας κατάλληλος και για τον τοίχο
  • Λειτουργία άμεσης ειδοποίησης για κίνηση ή ήχο
  • Λειτουργία Zoom
  • Λήψη φωτογραφίας ή βίντεο

Η αξιόπιστη σύνδεση με το παιδί σας

Για τους γονείς, η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών τους είναι η πρώτη. Ειδικά όταν έχετε φέρει τα μικρά στο κρεβάτι, θέλετε να βεβαιωθείτε ανά πάσα στιγμή ότι το μωρό είναι εντάξει. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να καθίσετε χωρίς διακοπή στο ύπνο και να φροντίσετε για την υγεία τους, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε αξιόπιστη παρακολούθηση. 
Με το IP BabyCam μένετε σε συνεχή επαφή με το παιδί σας μέσω κινητού τηλεφώνου και είστε πάντα ενημερωμένοι για το πώς αισθάνεται. Έτσι, έχετε πάντα ένα άγρυπνο αυτί στο νηπιαγωγείο, χωρίς να ενοχλείτε τον σημαντικό ύπνο των μικρών.

 

Η ασφαλής σύνδεσηχάρη στην τεχνολογία IP

Χάρη στην ψηφιακή μετάδοση μέσω τεχνολογίας IP, έχετε προστατεύσει την πρόσβαση στο BabyCam παγκοσμίως. Όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται και προωθούνται στην κινητή συσκευή σας. Χάρη στο μοναδικό αναγνωριστικό της κάμερας και τον κωδικό σας που επιλέξατε αυτομάτως, τα δεδομένα σας προστατεύονται με ασφάλεια έναντι τρίτων. Χάρη στην τεχνολογία IP, δεν υπάρχει όριο στην εμβέλεια της οθόνης μωρού και έχετε μια χωρίς προβλήματα μετάδοση όπου υπάρχει η λήψη της κινητής σας συσκευής.

 
 

Εύκολη εκκίνησηχάρη στην δωρεάν εφαρμογή

Για να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή σας ως γονική μονάδα για το IP BabyCam, πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη της δωρεάν εφαρμογής ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα στο App Store ή το Google Play. Μετά από μερικά κλικ, το IPCam και η συσκευή σας είναι συνδεδεμένα και η μεταφορά μπορεί να ξεκινήσει. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε πολλές κάμερες με το smartphone σας. Η κάμερα μπορεί να στείλει τα δεδομένα σε διάφορες κινητές συσκευές. Για παράδειγμα, οι παππούδες και γιαγιάδες μπορούν να παρακολουθήσουν ειρηνικά τον ύπνο τους. 
Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε smartphones και σε tablet.

 

Χαμηλή ακτινοβολίαχάρη στην κίνηση και την ενεργοποίηση θορύβου

Μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή στο τηλέφωνο και η συσκευή IPCam είναι ενεργοποιημένη, η μεταφορά μπορεί να ξεκινήσει. Ωστόσο, δεν θα αποσταλεί συνεχώς στη συνέχεια. Εφόσον η κάμερα δεν έχει επίγνωση οποιασδήποτε δραστηριότητας, το IPCam θα τεθεί σε κατάσταση αναμονής, μειώνοντας την ακτινοβολία. Μόλις το παιδί σας μετακινηθεί ή η κάμερα λάβει ήχους, ενεργοποιείται αυτόματα και στέλνει φωτογραφίες στο smartphone σας. Θα ενημερωθείτε μέσω μηνύματος push στο κινητό σας τηλέφωνο. Από ποιο επίπεδο θορύβου θα πρέπει να ξεκινήσει η εκπομπή της φωτογραφικής μηχανής, μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά.

 
 

Κρυστάλλινη καταγραφή εικόνας και βίντεοχάρη στην ανάλυση HD

Το IP BabyCam διαθέτει κάμερα HD υψηλής ευκρίνειας για κρυστάλλινη μετάδοση εικόνας και εικόνας. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε τις μεταδιδόμενες εικόνες και να τις αναπαράγετε ανά πάσα στιγμή στο κινητό σας τηλέφωνο. 
Εάν θέλετε να κοιτάξετε προσεκτικά το μικρό σας, μπορείτε να μεγεθύνετε το τμήμα εικόνας με τη βοήθεια του ψηφιακού ζουμ 4x (ελέγξιμο μέσω της εφαρμογής) για να αναγνωρίσετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Χαλαρώστε απαλάχάρη στη λειτουργία αμφίδρομης ηχητικής ενδοεπικοινωνίας

Συχνά, ο γνωστός ήχος της γονικής φωνής βοηθά στην ηρεμία του μωρού. Χάρη στο ενσωματωμένο ηχείο στο IP BabyCam, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στο μωρό σας μέσω της εφαρμογής. Αυτό σας επιτρέπει να ηρεμήσετε το παιδί σας ακόμα και από το σαλόνι ή να ηρεμήσετε ήδη στο δρόμο προς το νηπιαγωγείο.

 
 

Ο μικρός θησαυρός στο σκοτεινό νηπιαγωγείο πάντα εντάξειχάρη στην αυτόματη λειτουργία νυχτερινής όρασης

Το IP BabyCam διαθέτει υπέρυθρη τεχνολογία που σας επιτρέπει να βλέπετε το μωρό σας στο δωμάτιο των σκοτεινών παιδιών σε πολύ καλή ποιότητα. Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε προσεκτικά αν το μικρό αγόρι σας κοιμάται πραγματικά ή βρίσκεται ξύπνιο στο κρεβάτι. Η εναλλαγή μεταξύ ημέρας και νυχτερινής όρασης είναι αυτόματη.

 

Ευθυγράμμιση θέσης για τέλεια λεπτομέρεια εικόναςχάρη στην πρακτική σύνδεση με σφαίρα και τοποθέτηση σε τοίχο

Ο κάμερας IP Cam έχει γωνία προβολής 110 °, χάρη στον εύκαμπτο σύνδεσμο σφαιρών του έκκεντρου με λειτουργία pan και κλίσης. Μέσω αυτής της πανοραμικής προβολής, μπορείτε να δείτε μεγάλες εκτάσεις και να έχετε τον μικρό σας θησαυρό πάντα σε τέλεια θέα. Χάρη στη βάση με τοποθέτηση σε τοίχο, το IPCam μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο, στην οροφή ή στο τραπέζι.

 

Λεπτομέρειες για το προϊόν:

  • ψηφιακή μετάδοση - τεχνολογία IP
  • απεριόριστο εύρος
  • απευθείας μεταφορά στην κινητή συσκευή σας
  • εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση μέσω εφαρμογής (εφαρμογή δωρεάν στο AppStore ή το GooglePlay)
  • συμβατό με smartphones και tablet
  • έξυπνη, ρυθμιζόμενη κίνηση και ανίχνευση θορύβου
  • Κάμερα HD υψηλής ανάλυσης για κρυστάλλινη μετάδοση εικόνας και βίντεο
  • αυτόματη λειτουργία νυχτερινής όρασης
  • Αμφίδρομη λειτουργία ενδοεπικοινωνίας ήχου
  • 4x ψηφιακό ζουμ μέσω εφαρμογής
  • Εγγραφή εικόνων και βίντεο
  • συμπεριλαμβανομένου του βραχίονα τοίχου
  • Περιεχόμενα: 1x IP BabyCam, 1x προσαρμογέας τροφοδοσίας USB, 1x καλώδιο φόρτισης USB, προσαρμογέας τοίχου
Εικονίδιο φιάλη κενού

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Ενδοεπικοινωνία