♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Pearhead Ξύλινη Κορνίζα με Αποτυπώματα Όλης της Οικογένειας PH-P63024

Pearhead Κωδικός προϊόντος: PH-P63024
22,90 € 27,00 €
Διαθέσιμο

Κρατήστε τις αναμνήσεις ζωντανές για μία ζωή επιλέγοντας μέσα από τις πολλές επιλογές από κορνίζες & άλμπουμ φωτογραφιών αλλά και πιο εντυπωσιακές επιλογές όπως 3D αποτυπώματα, αποτυπώματα με μπογιά. Θα τα βρείτε όλα φυσικά στο babydream.gr!


Pearhead Κορνίζα με Αποτυπώματα Όλης της Οικογένειας


Μετατρέψτε την καθημερινότητά σας σε τέχνη μαζί με την οικογένειά σας φτιάχνοντας το πιο πολύτιμο ενθύμιο που θα έχετε για μια ζωή!

 

Αυτό θα συμβεί με την Κορνίζα με τα αποτυπώματα όλης της οικογένειας Pearhead όπου όλα τα μέλη της οικογένειας θα αφήσουν το αποτύπωμά τους σε διαφορετικό χρώμα ο καθένας.

 

Υπάρχει κάτι πιο γλυκό από αυτό; Όλα τα χέρια θα βρίσκονται το ένα πάνω από το άλλο για να συμβολίζουν τον ισχυρό δεσμό και την αγάπη της οικογένειας!

 

Τα παιδιά θα ξετρελαθούν και θα περάσετε χρόνο όλη μαζί σαν οικογένεια δημιουργώντας πολύτιμες στιγμές και αναμνήσεις!




 

Η διαδικασία είναι απλή...διαλέξτε τι χρώμα θέλει ο καθένας για το χέρι του, μπλε, ροζ, πράσινο, γκρι.

 

Ξεκινήστε από το χέρι του μπαμπά και τελειώστε με το χεράκι του μωρού.

 

Χρησιμοποιήστε το μαύρο στυλό για να συμπληρώσετε ονόματα ή ημερομηνίες και αφήστε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο να ξεδιπλωθεί πάνω στο λευκό χαρτί!Αφήστε το να στεγνώσει 24-48 ώρες και έτοιμο!




Περιλαμβάνει δύο κρεμάστρες για να διακοσμήσετε όποιο τοίχο του σπιτιού σας θέλετε ή τοποθετείστε το σε κάποιο τραπέζι ή ράφι! Όπου και να το βάλετε το σίγουρο είναι ότι θα ομορφύνει τον χώρο!

 

Διαστάσεις πλαισίου: 25 x 30 εκ