♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Moses PhanoMINT Παιχνίδι Φυσικής Μαγική Έλικα

Moses Κωδικός προϊόντος: M30345
6,90 € 11,00 €
Διαθέσιμο

Δεν υπάρχει κάτι πιο διδακτικό και διασκεδαστικό για το παιδί από ένα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμερνο με εκπαιδευτικά παιχνίδια από το babydream.gr!


Moses PhanoMINT Παιχνίδι Φυσικής Μαγική Έλικα


PhanomiMINT – Αυτό σημαίνει: Φαινόμενα πειράματα για περίεργους εξερευνητές σχολικής ηλικίας. Mε τομείς όπως τα μαθηματικά, η επιστήμη των υπολογιστών, οι φυσικές επιστήμες και η τεχνολογία διδάσκονται με παιχνιδιάρικο τρόπο. Μέσα από την ενεργό εμπειρία και τον πειραματισμό, τα παιδιά ανακαλύπτουν τα επιστημονικά φαινόμενα της καθημερινότητάς μας μέσω της χαράς του παιχνιδιού!


Γιατί η μαγική προπέλα γυρίζει άλλοτε δεξιά και άλλοτε αριστερά; Η μαγική μαγική προπέλα είναι το ιδανικό δώρο για τους περίεργους πειραματιστές.

Το τρίψιμο των εγκοπών προκαλεί δόνηση της μαγικής προπέλας. Το εύχρηστο ξύλινο ραβδί επιτρέπει στα παιδιά να τρίβουν μόνα τους τις ξύλινες εγκοπές και να ανακαλύψουν την προπέλα. Η δύναμη της τριβής μεταφέρεται από τα δάχτυλα στην προπέλα.

Το μαγικό με αυτό: Ανάλογα με το πού είναι τοποθετημένο το δάχτυλο στο ραβδί, περιστρέφεται είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά. Φιλικές προς τα παιδιά εξηγήσεις του επιστημονικού φαινομένου της μετάδοσης ισχύος μπορούν να βρεθούν μέσα στη συσκευασία. Το τέλειο δώρο για παιδιά που θέλουν να μάθουν και να ανακαλύψουν! + Συμπεριλαμβάνονται συναρπαστικές πληροφορίες για το επιστημονικό φαινόμενο «μεταφορά δύναμης και γωνιακή ορμή» μέσα στη συσκευασία.




Κίνδυνος! Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Μακρύ κορδόνι. Κίνδυνος στραγγαλισμού!

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Εκπαιδευτικά Παιχνίδια και ΠΑΖΛ