♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Momi Joy Βρεφική Μπάρα Δραστηριοτήτων

MOMI Κωδικός προϊόντος: 5900495940261
28,80 € 40,00 €
Διαθέσιμο

Χαλαρώστε το μωρό σας και κερδίστε του την προσοχή με τα μουσικά περιστρεφόμενα που θα βρείτε στο babydream.gr!

 

Momi Joy Βρεφική Μπάρα Δραστηριοτήτων

 

Μία μπάρα παιχνιδιών για το κρεβάτι του μωρού, το καροτσάκι, το καθισματάκι αυτοκινήτου!

 

Σας αρέσουν τα πολυλειτουργικά παιχνίδια που μπορούν να είναι πάντα μαζί σας, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις; Έχουμε κάτι που σίγουρα θα σας αρέσει. Το MoMi JOY θα λειτουργήσει καλά τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει.

 

 

 

Το MoMi JOY είναι χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις. Χάρη στο γενικό στήριγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:

  • δίπλα στην κούνια
  • καρότσι και πορτ-μπεμπέ
  • Ρηλαξ
  • κάθισμα αυτοκινήτου - και όπου θέλετε να ωραιοποιήσετε τον χώρο του μικρού σας!
  • Το MoMi JOY είναι ένα universal παιχνίδι, το οποίο είναι ένα αρμονικό δίδυμο με πολλά καθημερινά αντικείμενα, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο του πλεονέκτημα:
  • Απλή εγκατάσταση
  • Απαλά χρώματα, που δεν αποσπούν την προσοχή του παιδιού
  • Λεπτά και απαλά παιχνίδια στην αφή, κατασκευασμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας: βελούδινο, τσόχα
  • 4 παιχνίδια αισθήσεων - θρόισμα, τρίξιμο, επιπρόσθετα αποσπώμενα και χρήση ανεξάρτητα
  • Ικανότητα προσαρμογής της γωνίας κλίσης για να ταιριάζει στις ανάγκες του παιδιού
  • Δυνατότητα πλυσίματος των παιχνιδιών στο πλυντήριο

 

 

Τι κάνει το MoMi JOY ξεχωριστό;

Η γωνία κλίσης μπορεί να ρυθμιστεί. Χάρη σε αυτό το στοιχείο, είναι δυνατό να προσαρμόσετε την κατάλληλη απόσταση από το παιδί, επιτρέποντας στο παιδί να αγγίζει τα παιχνίδια και στη συνέχεια να τα τραβήξει και να τα βγάλει. . Με αυτόν τον τρόπο το παιδί ασκεί τις κινητικές του δεξιότητες και τον συντονισμό χεριού-ματιού.

 

Ένα γενικό στήριγμα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη μπάρα σε διάφορες περιστάσεις και επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση, μεταξύ άλλων. για κούνια, ρηλάξ, καρότσι ή κάθισμα αυτοκινήτου.

 

Νομίζεις ότι θα χρησιμοποιείς μία τέτοια μπάρα παιχνιδιών μόνο για μερικές εβδομάδες; Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο λάθος! Η μπάρα MoMi JOY είναι μια φανταστική ιδέα για διασκέδαση σε διάφορα στάδια ανάπτυξης:

 0-3 μηνών

Στην πρώτη περίοδο της ζωής, το μωρό χρειάζεται παιχνίδια στα οποία μπορεί να εστιάσει απευθείας τα μάτια του. Επομένως, αξίζει να τοποθετήσετε το Joy σε κατάλληλη απόσταση, περίπου 20-25 cm από το παιδί. Το MoMi JOY έχει ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε εύκολα στις ανάγκες του παιδιού.

2-4 μηνών

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό το μωρό να έχει παιχνίδια σε κοντινή απόσταση όταν είναι ξαπλωμένο ανάσκελα. Το προβατάκι στη μπάρα MoMi JOY θα ενθαρρύνει το μωρό να προσπαθήσει πρώτα να αρπάξει το παιχνίδι.

4-6 μηνών

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι αισθήσεις του παιδιού αναπτύσσονται έντονα και ο έλεγχος των χεριών αυξάνεται σημαντικά. Το μικρό παιδί σας θα είναι όλο και πιο πρόθυμο να πιάσει πολύχρωμα πρόβατα και να δοκιμάσει τις δυνατότητές τους - τρίξιμο και θρόισμα στοιχείων.

Μεγαλύτερο παιδί

Θα χαρεί να χρησιμοποιήσει το MoMi JOY όταν ταξιδεύει ή σε μια βόλτα. Θα πιάσει επίσης παιχνίδια που δεν είναι συνδεδεμένα από στη μπάρα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παιχνίδι για αγκαλιά.

 

 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το MoMi JOY θα είναι ο αξιόπιστος βοηθός σας! Είναι ελαφρύ, εύχρηστο, χωράει παντού, για να σας συνοδεύει όποτε το χρειαστείτε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα γενικό στήριγμα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη μπάρα σε διάφορες περιστάσεις και επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση, μεταξύ άλλων. για κούνια, ρηλάξ, καρότσι ή κάθισμα αυτοκινήτου.

 

 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0 και ανω