♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Haba Βρεφικό Κρεμαστό Βιβλιαράκι Ζωάκια της Θάλασσας

HABA Κωδικός προϊόντος: 306492
16,22 € 21,97 €
Διαθέσιμο

Ένα βιβλιαράκι είναι το καλύτερο δώρο για να αρχίσουν να μαθαίνουν τα μωρά & τα παιδιά σας τον κόσμο γύρω τους! Βρείτε τα πιο διασκεδαστικά & διαδραστικά στο babydream.gr!


Haba Βρεφικό Κρεμαστό Βιβλιαράκι Ζωάκια της Θάλασσας


Όμορφο χρωματιστό υφασμάτινο βιβλιαράκι της εταιρείας Haba με διαδραστικές μαλακές σελίδες και θέμα τα 'Θαλάσσια πλάσματα' που θα γίνει η καλύτερη συντροφιά του μικρού σας από τους πρώτους μήνες της ζωής του! Καλλιεργήστε τη γνώση και τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, ενθαρρύνοντας το μωρό σας να εξερευνήσει, να πειραματιστεί και να εξασκήσει τον έλεγχο των χεριών του, παίζοντας με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τις υφές των υφασμάτων.


Χάρη στο λουράκι που διαθέτει, μπορεί εύκολα να κρεμαστεί από την κούνια, το καρότσι και το παιδικό κάθισμα. Αυτό το μαλακό βιβλίο αποτελεί μία υπέροχη ενασχόληση που θα ενδυναμώσει τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ σας, ενώ θα ενθαρρύνει την απόκτηση μίας δημιουργικής δραστηριότητας για το παιδί όπως είναι το διάβασμα, από την πρώιμη βρεφική ηλικία.


Περιλαμβάνει και κρίκο οδοντοφυίας για την ανακούφιση από τον πόνο στα ούλα που ταλαιπωρεί τα βρέφη την περίοδο που ξεπροβάλλουν τα πρώτα δόντια. Κατάλληλο από 6 μηνών. Διαστάσεις:14 x 3 x 10 εκ.




Ηλικία

Από 0 μέχρι 2 ετών

Διαστάσεις

Π140 x Y30 x Β100 χιλ.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Υφασμάτινα και Πλαστικοποιημένα Βιβλία