Fresk Κασετίνα 9x24εκ. από Ανακυκλωμένα Μπουκάλια PET - Indigo dots

Fresk Κωδικός προϊόντος: FR-FB980-22
13,90 € 16,00 €
Διαθέσιμο

H 1η μέρα ή η επιστροφή στα θρανεία θα γίνει μία ευχάριστη εμπειρία για τους μικρούς σας αγαπημένους γιατί το babydream.gr σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη συλλογή με κασετίνες, τσάντες, τετράδια, σημειωματάρια, δοχεία φαγητού και άλλα πολλά σχολικά είδη! Για Back to School στιγμές γεμάτες χρώμα & χαμόγελο.Με αυτό το λειτουργικό και όμορφο σακκίδιο το παιδί σας είναι καλά προετοιμασμένο για το σχολείο.


Tα παιδιά θα λατρέψουν αυτές τις πρακτικές κασετίνες με τα χαριτωμένα σχέδια της Fresk!
  
Mε μεγάλο φερμουάρ που ανοίγει και κλείνει εύκολα, χωράει μολύβια, στυλό, συνδετήρες, γόμες, μαρκαδόρους και όλα τα απραίτητα των παιδιών για το σχολείο.
Είναι τέλεια και για την μαμά που θέλει να έχει μαζί της στυλό,  μολύβια, ή τα σύνεργα του μακιγιάζ. 
 
 
Όλες οι κασετίνες, όπως και τα σακίδια της Fresk κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.  
Μέγεθος: 9 x 24 εκ.
 
Τι είναι PET;; Τα πλαστικά μπουκάλια κατασκευάζονται από το υλικό PET που είναι 100% ανακυκλώσιμο. Τα μπουκάλια που ανακυκλώνουμε  συλλέγονται, επεξεργάζονται για να γίνουν πάλι μπουκάλια ή μια ειδική ίνα με την οποία κατασκευάζουν τσάντες, χαλιά και χρηστικά καθημερινά αντικείμενα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και τη χρήση μη ανανεώσιμων πόρων


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Τετράδια-Στιλό-Κασετίνες-Σημειωματάρια