♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

EliNeli Race XXL Montessori Ξύλινη Πίστα Αγώνων Σετ με Λεωφορείο & Αυτοκίνητο

Elineli Κωδικός προϊόντος: EN1072
89,90 € 100,00 €
Διαθέσιμο

Εντυπωσιακές ξύλινες πίστες για να παίζει και να δημιουργεί φανταστικούς αγώνες στο babydream.gr όλη η οικογένεια!


EliNeli Race XXL Montessori Ξύλινη Πίστα Αγώνων Σετ με Λεωφορείο & Αυτοκίνητο


Η ξύλινη πίστα XL με πρωτότυπα στοιχεία με τη μορφή ενός υπέροχου αγωνιστικού αυτοκινήτου και ενός λεωφορείου με ζώα από τον ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ θα ενθουσιάσει κάθε παιδί.


Η πίστα από σκληρό φυσικό ξύλο με 7 διασκεδαστικά στοιχεία σε όμορφα χρώματα θα εξασφαλίσει διασκέδαση όχι μόνο για το κοριτσάκι ή το αγοράκι σας, αλλά και για όλη την οικογένεια.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε σωστά την μπάλα, το λουλούδι, τον δρομέα ή το λεωφορείο στην αρχή της πίστας και μετά απλά να παρακολουθήσετε πόσο γρήγορα κατακτά όλους τους ορόφους.


Η ξύλινη πίστα με ένα σετ από υπέροχα αυτοκίνητα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για κορίτσια, αγόρια και όλη την οικογένεια. Περιλαμβάνει 7 διασκεδαστικά στοιχεία με τη μορφή ενός λουλουδιού, ενός τριγώνου, ενός τροχού, μπάλες, καθώς και ένα κόκκινο αυτοκίνητο και ένα κίτρινο λεωφορείο με ζώα που πιθανότατα πήγαν ταξίδι.


Ενώ παίζουν με την πίστα, τα παιδιά εξασκούν λεπτές κινητικές δεξιότητες, συντονισμό χεριού-ματιού, υπομονή και μαθαίνουν να αναγνωρίζουν διαφορετικά σχήματα, χρώματα και ζώα.


Δοκίμασέ το. ποιο από τα στοιχεία του παιχνιδιού μπορεί να καλύψει την πίστα πιο γρήγορα. Θα είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ή ένα λεωφορείο με ζώα από τον ζωολογικό κήπο;


Τοποθετήστε το αυτοκίνητο-παιχνίδι, το λεωφορείο, τη μπάλα ή οποιοδήποτε από τα άλλα στοιχεία στην αρχή του στίβου  και ο αγώνας μπορεί να ξεκινήσει.




Γιατί να επιλέξετε τη συγκεκριμένη πίστα:

Ποιοτική παραγωγή – η πίστα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και σκληρό ξύλο οξιάς και αρκεύθου.

Ουδέτερα χρώματα – χάρη στα όμορφα χρώματα σε συνδυασμό με το φυσικό ξύλο, το παιχνίδι είναι κατάλληλο τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια.

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Αναπτύσσει τις λεπτές και αδρές ​​κινητικές δεξιότητες του παιδιού, τον συντονισμό χεριού-ματιού και διδάσκει στα παιδιά την υπομονή.

7 διασκεδαστικά στοιχεία – η συσκευασία περιλαμβάνει διάφορα περιστρεφόμενα στοιχεία, μπάλες και ένα πρωτότυπο σετ αυτοκινήτων.

Πρωτότυπο σετ αυτοκίνητα – ένα υπέροχο κόκκινο αγωνιστικό αυτοκίνητο και ένα κίτρινο λεωφορείο γεμάτο ζώα από τον ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ.

Ασφαλές παιχνίδι για παιδιά – από φυσικά υλικά, τα αξεσουάρ είναι βαμμένα με ασφαλή, μη τοξικά, υδατοδιαλυτά χρώματα.

 

Τεχνικές παράμετροι:

  • Διαστάσεις: 70,6 x 24,8 x 50 cm (πλάτος x βάθος x ύψος).
  • Υλικό: ξύλο οξιάς, ξύλο αρκεύθου.
  • Πιστοποιητικά: CE, 2009/48/EC, EN 71-1, EN 71-2 και EN 71-3.
  • Προτεινόμενη ηλικία: από 18 μηνών.


Το πακέτο περιλαμβάνει: μια πίστα με μπάλα, 3 στοιχεία (λουλούδι, τροχός, τρίγωνο), 2 μπάλες και ένα σετ αυτοκίνητα – ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και ένα λεωφορείο με ζώα.


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Επιτραπέζια