♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Edushape Παιχνίδι Νερού Magic Mirror Ψαράκι

Edushape Κωδικός προϊόντος: EDU-526002
11,90 € 16,00 €
Διαθέσιμο

Βρείτε στο babydream.gr βρεφικά & παιδικά παιχνίδια μπάνιου για να το είναι πάντα χαρούμενο και καθαρό ενώ παίζει παράλληλα!

 

Edushape Παιχνίδι Νερού Magic Mirror Ψαράκι


Τα μικρά μας θα λατρέψουν να βλέπουν το είδωλλό τους σε αυτόν τον αύθραυστο και εντυπωσιακό καθρπέφτη μπάνιου σε σχήμα ψαριού!


 


Με έντονα χρώματα και ειδικά σχεδιασμένος για παιχνίδι στο νερό, αυτός ο καθρέφτης θα κολλήσει σε οποιαδήποτε λεία, επίπεδη επιφάνεια όταν είναι βρεγμένος. Το υλικό του είναι εξαρειτικά ανθεκτικό στη μούχλα και δεν απορροφάει καθόλου νερό εξασφαλίζοντας μεγάλη μακροχρόνια αναπτυξιακή διασκέδαση.


Τα οφέλη του παιχνιδιού με τον καθρέφτη Magic Mirror-Fish είναι πολλά καθώς συμβάλλουν στην σωματική, γνωστική, γλωσσική, κοινωνική και συναισθηματική τους ανάπτυξη. 




Με το Magic Mirror Fish:

-Αναπτύσσεται η περιέργει και ο αυτοθαυμασμός που θα βοηθήσει το παιδί να αποκτήσει από πολύ μικρή ηλικία μια θετική και όμορφη εικόνα για τον εαυτό του.

-Καλιεργειται η αυτοπεποίθηση και η παρατηρητικότητα

-Ενισχύεται η σωματική τους ανάπτυξη. Στην προσπάθεια τους να πιάσουν το είδωλλο τους δημιουργούν ενστικτωδώς κινήσεις στον λαιμό,τα χεράκια καθώς και στις εκφράσεις τους.

-Το παιδί μπορεί να μάθει τα μέρη του σώματος του πιο εύκολα, καθώς τα βλέπει στον καθρέφτη. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πως η κατανόηση των μερών του σώματος πάνω σε άλλα πρόσωπα είναι πιο εύκολη , γι’ αυτό και τα περισσότερα παιδιά ξεκινούν να δείχνουν τα μάτια, την μύτη, το στόμα πρώτα στους γονείς τους και έπειτα στον εαυτό τους .


Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 12 μηνών +

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 12 μηνών και ανω