♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

BabyBjörn Βρεφικό Ρηλάξ Bliss Mesh Black

BABYBJORN Κωδικός προϊόντος: 1814-006225
230,00 € 299,00 €
Διαθέσιμο

Τα πιο άνετα ρηλάξ από τα μεγαλύτερα επώνυμα brands βρίσκονται στο babydream.gr και σας περιμένουν να τα επιλέξετε!

 

BabyBjörn Βρεφικό Ρηλάξ Bliss Mesh Black


Το ρηλάξ Bliss είναι ένα ελαφρύ και εύχρηστο ρηλάξ με υφασμάτινο κάθισμα σε αναπνεόμενο ύφασμα πολύ μαλακό - αέρινο πλέγμα.


Τα ρηλάξ της Babybjorn μετακινούνται εύκολα και έτσι μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας. Είναι ένα άνετο μέρος για να παίζει το μωρό σας ή να ξεκουράζεται κοντά σας, ενώ έχετε την ευκαιρία να κάνετε ντους, να ξεφορτώσετε το πλυντήριο πιάτων ή να ετοιμάσετε δείπνο.


Έχουν εργονομικό σχεδιασμό που παρέχει τη βέλτιστη υποστήριξη στην πλάτη, το λαιμό και το κεφάλι του μωρού σας. Το αναπνεόμενο υφασμάτινο κάθισμα κατανέμει το βάρος του μωρού σας ομοιόμορφα και οι τρεις διαφορετικές θέσεις του σημαίνουν ότι μπορείτε να το προσαρμόσετε καθώς μεγαλώνει το μωρό σας.


Το φυσικό λίκνισμα ενός ρηλάξ έχει συνήθως καταπραϋντική επίδραση σε ένα πολύ μικρό μωρό. Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει και μαθαίνει πώς να ελέγχει το λίκνισμα, γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό και επίσης διεγείρει την ισορροπία και τις κινητικές ικανότητες του μωρού σας.




Χαρακτηριστικά:

  • Από 0-2 ετών (3,5-13 κιλά)
  • Τα υφάσματα που έρχονται σε επαφή με το παιδί έχουν την πιστοποίηση Oeko-Tex 100 class 1, άρα είναι εγγυημένα άκακα για το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας και αντιαλλεργικά.
  • Πλένεται στο πλυντήριο.
  • Βάρος 2,1 κιλά
  • Διαστάσεις: Ανοιχτό 58Χ39Χ89 cm.
  • 3 θέσεις ανάκλησης πλάτης
  • Παιχνίδι, μέγιστο βάρος παιδιού 13 κιλά





Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Ρηλαξ και Κούνιες-ρηλάξ