Arias Κούκλα Vegas Reborn με Χαλάκι Παιχνιδιού & Άξεσουάρ 40εκ.

Arias Κωδικός προϊόντος: ARI-98075
124,80 € 130,00 €
Διαθέσιμο

Δεκάδες κούκλες όλων των ειδών περιμένουν τα μωρά σας στο babydream.gr για να επιλέξουν την αγαπημένη τους!


Arias Κούκλα Vegas Reborn με Στρωματάκι Παιχνιδιού & Άρωμα Βανίλιας 40εκ.




Κούκλα VEGA 40 εκ Arias Reborn Ρεαλιστική Reborn από βινύλιο και απαλό σώμα και γκρι και λευκά ρούχα και κουβέρτα. Περιλαμβάνει χαλάκι παιχνιδιού, κούκλα, πάνα, οικογενειακό βιβλίο και πιστοποιητικό γνησιότητας.


Το Little Vega είναι τόσο γλυκό και διασκεδαστικό να παίζεις μαζί του! Τα μικρά στο σπίτι θα απολαύσουν αμέτρητες τρυφερές στιγμές στο πλευρό της ενώ παίζουν μαζί της και τη βάζουν στην απαλή κουβέρτα ασφαλείας της. Η κούκλα είναι χειροποίητη, με τη μεγαλύτερη προσοχή στην τελευταία λεπτομέρεια. Επιπλέον, έχει ένα χαλαρωτικό άρωμα βανίλιας που σίγουρα θα λατρέψετε. Αυτό το ρεαλιστικό μωρό έχει άκρα βινυλίου και απαλό σώμα, προσφέροντας μια πολύ απαλή αίσθηση. Από την άλλη, η γέμισή του με χάντρες προσφέρει σταθερότητα και βάρος στο μωρό.


Τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι του είναι κατασκευασμένα από βινύλιο. Αυτό το υψηλής ποιότητας υλικό μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες των μωρών Natal, όπως ερυθρότητα στο δέρμα, μικρές φλέβες και ένα άγγιγμα σάλιου. Τα γκρι και λευκά ρούχα του έχουν κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας. Η κούκλα συνοδεύεται από αξεσουάρ όπως χαλάκι παιχνιδιού, ομοίωμα, πάνα, οικογενειακό βιβλίο και πιστοποιητικό γνησιότητας.




Ποιοτικές κούκλες ισπανικής κατασκευής, από μαλακό βινύλιο σε χέρια, πόδια και κεφάλι και έχει σώμα μαλακό.

Ηλικία: 3+ Ετών



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Κούκλες Υφασμάτινες , Χειροποίητες και Βινυλίου