♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

FreeON Κάθισμα Αυτοκινήτου 360° Lotus Grey με Πόδι Στήριξης 40-125cm

freeON Κωδικός προϊόντος: 49348
249,99 € 300,00 €
Διαθέσιμο

Στο Babydream θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου γιατί προτεραιότητα σας στη μετακίνηση είναι η ασφάλεια και η άνεση των μωρών σας.


FreeON Κάθισμα Αυτοκινήτου 360° Lotus Grey με Πόδι Στήριξης 40-125cm


Τα ικανοποιημένα παιδιά είναι το πιο σημαντικό κριτήριο για μια ευχάριστη και ήρεμη βόλτα με το αυτοκίνητο. Η σειρά μας FreeON CAR προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καθισμάτων αυτοκινήτου για νεογέννητα και μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα, άνευ όρων άνεση και κομψή εμφάνιση. Υπάρχουν πολλά μοντέλα για να διαλέξετε, κατάλληλα για κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού, και τα καθίσματα αυτοκινήτου είναι άνετα, εύχρηστα και συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα οδικής ασφάλειας.


Παρουσιάζουμε το νέο κάθισμα αυτοκινήτου FreeON Lotus. Είναι ένα μοντέρνα σχεδιασμένο κάθισμα αυτοκινήτου που εκτός από την εμφάνισή του εντυπωσιάζει και με την προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας και άνεσης και την ευκολία χρήσης. Πληροί τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας. Το ύψος του καθίσματος αυτοκινήτου και της πλάτης του μπορεί να ρυθμιστεί όπως επιθυμείτε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιδιά από 40 cm έως 125 cm σε ύψος. Χάρη στη δυνατότητα περιστροφής του καθίσματος κατά 360°, η μεταφορά του παιδιού στο όχημα θα είναι γρήγορη και πολύ εύκολη. Μαλακή επένδυση με αφρό μνήμης και ευχάριστα υλικά αναβαθμίζουν την εμφάνιση του καθίσματος αυτοκινήτου σε πιο μοντέρνα παρέχοντας στο παιδί μέγιστη άνεση.


Όσο πιο άνετο και ευχάριστο είναι το παιδί στο δρόμο, τόσο περισσότερο θα θέλει να πηγαίνει βόλτεςμε αυτοκίνητο. Με το κάθισμα αυτοκινήτου FreeON Lotus, περισσότερη λειτουργικότητα εξασφαλίζει άνεση, καθώς έχει μεγάλη χρησιμότητα και πρακτική αξία. Το προσκέφαλο έχει μαλακή επένδυση και ταιριάζει στο κεφάλι του παιδιού. Οι ιμάντες ώμου 5 σημείων ρυθμίζονται ελεύθερα και έχουν μαλακή επένδυση.


 Η ασφάλεια του παιδιού σας κατά την οδήγηση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς, καθώς επηρεάζεται πρωτίστως από την ασφαλή οδήγηση και, φυσικά, τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας για την οδήγηση παιδιού σε αυτοκίνητο, δηλαδή τη χρήση κατάλληλου καθίσματος αυτοκινήτου για το μέγεθος του παιδιού, τοποθετώντας σωστά το κάθισμα αυτοκινήτου στο όχημα και τοποθετώντας σωστά το παιδί σε αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, χρειάζεστε επίσης ένα κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου που θα προσθέσει την τελευταία πινελιά σε όλα, δηλαδή το κάθισμα αυτοκινήτου FreeON Lotus. Συνδέεται στο όχημα χρησιμοποιώντας Isofix και πόδι στήριξης, που μειώνει την πιθανότητα λάθους κατά την εγκατάσταση στο αυτοκίνητο και έτσι εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια για το παιδί σε περίπτωση σύγκρουσης.


Όταν χρησιμοποιείται και τοποθετηθεί σωστά, το κάθισμα αυτοκινήτου FreeON Lotus εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για το παιδί στο όχημα.


Χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για παιδιά από 40 έως 125 cm
  • Δοκιμασμένο σύμφωνα με το πρότυπο i-Size ECE R129
  • Περιστροφή 360°
  • Ολοκληρωμένη πλευρική προστασία
  • Αφαιρούμενος μειωτήρας
  • Τοποθέτηση σε αντίθετη κατεύθυνση διαδρομής από 40 έως 105 cm
  • Εξάρτημα: Isofix + πόδι στήριξης
  • Τοποθέτηση στην κατεύθυνση διαδρομής από 76 έως 125 cm
  • Εξάρτημα από 76 έως 105 cm Isofix + πόδι στήριξης
  • Εξάρτημα από 100 έως 125 cm Isofix + ζώνη ασφαλείας αυτοκινήτου
  • Δέσιμο ζώνης αυτοκινήτου 100 έως 125 cm
  • Η γωνία της πλάτης του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί στην αντίθετη κατεύθυνση διαδρομής μεταξύ 132-145° ή σε 5 θέσεις
  • Η γωνία της πλάτης του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί στην κατεύθυνση διαδρομής μεταξύ 108-121° ή σε 5 θέσεις
  • Αδιαβάθμητη ρύθμιση του προσκέφαλου
  • Σύστημα στερέωσης 5 σημείων
  • Διαστάσεις καθίσματος αυτοκινήτου 43,5X54,5X62 cm
  • Βάρος καθίσματος 14,70 κιλά
  • Αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα


Γιατί να επιλέξετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου FreeON;

Η άνεση του παιδιού σας είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για μια ευχάριστη και ήρεμη βόλτα με το αυτοκίνητο. Η σειρά μας FreeON CAR προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καθισμάτων αυτοκινήτου για νεογέννητα και μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα, άνευ όρων άνεση και κομψό σχεδιασμό. Υπάρχουν πολλά μοντέλα για να διαλέξετε, κατάλληλα για κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού. Τα καθίσματα αυτοκινήτου είναι άνετα, εύχρηστα και συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα οδικής ασφάλειας. Το FreeON είναι μια μάρκα παιδικού εξοπλισμού που ακολουθεί τις τάσεις και τις ανάγκες των σύγχρονων γονέων.



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-25 κιλά group 0-1-2