♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

freeON Fantasy Πολυκαρότσι 3 σε 1 με Πορτ Μπεμπέ & Κάθισμα Αυτοκινήτου Gray

freeON Κωδικός προϊόντος: 3830075044565
599,99 € 780,00 €
Διαθέσιμο

Στο Babydream θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από πολυκαρότσια γιατί επενδύουμε στην άνεση της μαμάς και του μπαμπά για να αποκτάτε τα απαραίτητα για τη μετακίνησης του μωρού σας σε μία "έξυπνη αγορά!"


freeON Βρεφικό Πολυκαρότσι 2 σε 1 Action Duo Gray


Η κομψότητα, η ανθεκτικότητα και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του τελευταίου καροτσιού FreeON Fantasy είναι αυτά που επιτρέπουν στους γονείς να το χρησιμοποιούν εύκολα και να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης.


Το μοντέρνο σετ 3 σε 1 FreeON Fantasy αποτελείται από ένα πορτ-μπεμπε, ένα καρότσι και ένα κάθισμα αυτοκινήτου 0+ και το σετ συμπληρώνεται από μια τσάντα αλλαξιέρα και ένα ποδόσακο καθώς και ενός βαθιού καλαθιού.


Το καρότσι διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη και ρυθμιζόμενο υποπόδιο, ζώνη ασφαλείας 5 σημείων, λαβή από οικολογικό δέρμα για πιο άνετο κράτημα, ευρύχωρο καλάθι αγορών, αφαιρούμενο προστατευτικό, αντικραδασμικούς και περιστρεφόμενους μπροστινούς τροχούς με πίσω τροχούς που κλειδώνουν και μεγάλο φρένο κλειδώματος.


Το FreeON Fantasy είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο καροτσάκι για ένα ξέγνοιαστο ταξίδι, ανεξαρτήτως εδάφους - είτε πρόκειται για μια βόλτα στην πόλη είτε σε δασικό μονοπάτι.


Τρία σε ένα!


Το καρότσι FreeON Fantasy 3 σε 1 είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς επιτρέπει τρεις διαφορετικές χρήσεις.


Για κάθε περίοδο της ανάπτυξης του παιδιού σας, διαλέξτε το κατάλληλο μέρος του σετ Fantasy.


Θα οδηγείτε το βρεφάκι σας σε ένα άνετο και ευρύχωρο πορτ-μπεμπέ από τη γέννησή του έως τους 6 μήνες, αλλά όταν το νήπιο καθίσει μόνο του, το καλάθι θα αντικατασταθεί από ένα κλασικό μέρος και θα χρησιμοποιείται μέχρι την ηλικία των 36 μηνών.


Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης καθίσματος αυτοκινήτου ομάδας 0+ στο σκελετό, στο οποίο το παιδί παραμένει έως και 13 κιλά.


Τα καροτσάκια 3 σε 1 είναι μια πρακτική λύση για όλες τις νέες οικογένειες, ειδικά όσες θέλουν να καλύψουν πολλές ανάγκες ταυτόχρονα με μια αγορά και έτσι να ανακουφίσουν τις διαδικασίες αναζήτησης για την αγορά άλλων απαραίτητων αξεσουάρ.


Το καρότσι FreeON Fantasy όχι μόνο εξασφαλίζει την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού σε κάθε βήμα, αλλά και καρπώνεται μεγάλο ενθουσιασμό με τους γονείς.


Διάφορα ρυθμιζόμενα στοιχεία εξασφαλίζουν την άνεση του παιδιού και οι γονείς θα εντυπωσιαστούν επίσης από τη μοντέρνα εμφάνιση του καροτσιού, τη λαβή από οικολογικό δέρμα και το ευρύχωρο καλάθι αγορών.


Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του καροτσιού FreeON Fantasy είναι ότι το καρότσι μπορεί να διπλωθεί μαζί με το κάθισμα του καροτσιού, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση του ταξιδιού ενώ περπατάτε. Μόλις διπλωθεί το καρότσι, στοιβάζεται εύκολα στο αυτοκίνητο.


Κατάλληλο για όλα τα εδάφη


Οι βόλτες μπορούν να ξεκινήσουν στην άσφαλτο, να συνεχίσουν στο δάσος ή να συνεχιστεί το καρότσι στο νησιώτικο καλντερίμι. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει το μονοπάτι, χρειάζεσαι ένα συμπαγές καρότσι που να αντέχει σε όλα τα εδάφη και τις τρέχουσες επιθυμίες σου. Και το καρότσι FreeON Fantasy με μεγάλες ρόδες EVA και συμπαγές πλαίσιο αλουμινίου είναι ένα κομμάτι από όλα. Οι περιστρεφόμενοι μπροστινοί τροχοί επιτρέπουν γρήγορες και απότομες στροφές, ενώ οι μεγάλοι πίσω τροχοί παρέχουν απορρόφηση κραδασμών και μεγαλύτερη σταθερότητα στην κάθισμα κατά την οδήγηση.


Γιατί λοιπόν να επιλέξετε ένα καρότσι FreeON Fantasy;


Επειδή το σετ είναι 3 σε 1 - καρότσι με πορτ-μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου 0+ και σπορ κάθισμα, που σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιείτε από τη γέννηση μέχρι τα κυρίαρχα και ανεξάρτητα βήματα στους 36 μήνες.


Έχει πλαίσιο αλουμινίου και τροχούς που σας επιτρέπουν να οδηγείτε οπουδήποτε, ανεξάρτητα από τον τύπο του εδάφους, ζώνη ασφαλείας 5 σημείων και έναν αριθμό ανακλαστών για ορατότητα στην κυκλοφορία.


Διαθέτει επίσης μια σειρά από λειτουργίες, από ρυθμιζόμενη πλάτη και υποπόδιο, καθώς και ρυθμιζόμενη οροφή, η οποία είναι ιδιαίτερα βολική τις μέρες με ηλιοφάνεια ή αέρα.


Το καρότσι μπορεί να διπλωθεί μαζί με το κλασικό κάθισμα, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που βλέπει όταν είναι διπλωμένο.


Κάντε μια βόλτα με το καρότσι FreeON Fantasy, το οποίο θα γίνει ο αναντικατάστατος σύντροφός σας. Με αυτό, θα ξεπεράσετε και θα εκπληρώσετε όλες τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Μια μέρα με ένα παιδί είναι πάντα ποικίλη, επομένως η επιλογή πρέπει να είναι αυτή που θα σας δώσει δυναμισμό και σταθερότητα.




Τεχνικές πληροφορίες:

  • Πλαίσιο αλουμινίου,
  • βάρος 15,8 kg,
  • περιστρεφόμενοι μπροστινοί τροχοί EVA,
  • δυνατότητα κλειδώματος των μπροστινών τροχών, όχι.
  • Θέσεις πλάτης: multi,
  • Λαβή από οικολογικό δέρμα,
  • Ρυθμιζόμενο υποπόδιο,
  • Μαλακό πλαίσιο καλαθιού με ανακλαστήρα,
  • Ευρύχωρο καλάθι αγορών,
  • Διαστάσεις ανοιχτό: 52 x 90 x 107 cm,
  • Διαστάσεις κλειστό: 65 x 52 x 28 cm,
  • Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων
  • Εγκατάσταση και στις δύο κατευθύνσεις ταξιδιού,
  • Εγκατάσταση σε αυτοκίνητο με ζώνη,
  • Εξαιρετική λειτουργικότητα.
  • Χαρακτηριστικά

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Πολυκάροτσα -Συστήματα μεταφοράς