♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Elineli Triangle Ξύλινο Παιχνίδι Δραστηριοτήτων 5 σε 1 EN1074

Elineli Κωδικός προϊόντος: 8595701790814
38,90 € 46,00 €
Διαθέσιμο

Παιχνίδια δραστηριοτήτων βασισμένα στη μέθοδο Montessori, για παιχνίδι με πολλαπλά οφέλη! Ανακαλύψτε τα στο babydream.gr!


Elineli Triangle Ξύλινο Παιχνίδι Δραστηριοτήτων 5 σε 1 EN1074



Το παιχνίδι δραστηριοτήτων σε μορφή τριγώνου είναι ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι 5 σε 1.

 

Το τρίγωνο δραστηριοτήτων έχει ετοιμάσει πολλές δραστηριότητες και γνωστά παιχνίδια για παιδιά, όπως πάγκους, λαβύρινθους, οδοντωτούς τροχούς, παζλ ή το παιχνίδι "Άγγιξε και Βρες".

 

Με τη βοήθεια του παιχνιδιού, τα παιδιά θα βελτιώσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, τον συντονισμό χεριού-ματιού, τη χωρική φαντασία, τη λογική σκέψη, θα μάθουν να αναγνωρίζουν τους διασκεδαστές καθώς και να μετράνε, να εστιάζουν και να υπομένουν.

 


Ο πίνακας δραστηριοτήτων για παιδιά σε ασυνήθιστο σχήμα, σε μορφή τριγώνου, είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι 5 σε 1 με στοιχεία παιχνιδιού και εκπαίδευσης, σε συνδυασμό χρωμάτων από φυσικό ξύλο με όμορφα χρώματα θα μαγέψει κάθε κορίτσι και αγόρι.

 

Ένε παιχνίδι και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τα παιδιά θα πάνε σε ένα ανθισμένο λιβάδι, όπου ένας κροκόδειλος θα τους μάθει να μετρούν και να αναγνωρίζουν χρώματαα, πολύχρωμα λουλούδια θα τα μπερδέψουν λίγο, ίσως χαθούν σε έναν λαβύρινθο με μια επιμελή μέλισσα. και μια χαμογελαστή πασχαλίτσα, θα χωρέσουν μερικούς πολύχρωμους κύβους στις τρύπες και θα παίξουν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι άγγιξε και βρες!

 

Το τρίγωνο έχει ετοιμάσει ένα σωρό διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά που μπορούν να παίξουν όχι μόνο στο σπίτι ή στον κήπο, αλλά και όταν επισκέπτονται φίλους ή στις διακοπές τους.


Γιατί να επιλέξετε αυτόν τον πίνακα δραστηριοτήτων:

  • Υψηλής ποιότητας παραγωγή - χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας για την παραγωγή, η επιφάνεια και τα στοιχεία παιχνιδιού είναι απόλυτα λεία.
  • Πρωτότυπο σχέδιο - ο πίνακας δραστηριοτήτων έχει σχήμα τριγώνου, κάθε πλευρά είναι πρωτότυπη και διαφορετική.
  • Ουδέτερα χρώματα - χάρη στον χρωματικό συνδυασμό φυσικού ξύλου και όμορφων απαλών χρωμάτων, το τρίγωνο είναι κατάλληλο τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια.
  • Παιχνίδι και μάθηση - Το τρίγωνο δραστηριοτήτων είναι ένα παιχνίδι που βελτιώνει τις δεξιότητες των παιδιών, μαθαίνει στα παιδιά να αναγνωρίζουν τα χρώματα και να μετρούν.
  • Το παιχνίδι 5 σε 1 - το τρίγωνο αντιπροσωπεύει 5 παιχνίδια σε ένα - πάγκος, λαβύρινθος, οδοντωτοί τροχοί, εισάγετε και αγγίξτε και βρείτε το παιχνίδι.
  • Άβακας - ένας πολύχρωμος άβακας με ξύλινους τροχούς σε δύο σειρές εισάγει τα παιδιά στους βασικούς αριθμούς. Διδάσκει στα παιδιά να μετρούν μέχρι το 10 και να αναγνωρίζουν τα χρώματα.
  • Λαβύρινθος - πετάξτε μέσα στο λαβύρινθο με μια πολυάσχολη μέλισσα ή μια χαμογελαστή πασχαλίτσα.
  • Γραναζωτοί τροχοί - ξύλινοι τροχοί ταχυτήτων μεταφέρουν τα παιδιά σε ένα λιβάδι με πολύχρωμα λουλούδια. Τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν πόσο όμορφα περιστρέφονται τα λουλούδια και πώς συνδέονται τα λουλούδια μεταξύ τους.
  • Ένθετο - στο πλάι της τριγωνικής δραστηριότητας υπάρχει ένα αγαπημένο ένθετο των παιδιών με 3 βασικά σχήματα σε όμορφα χρώματα.
  • Αγγίξτε και βρείτε - από την πλευρά του τριγώνου, τα παιδιά βρίσκουν μια τρύπα στο κέλυφος του σαλιγκαριού, αρκετά μεγάλη για το χέρι τους, φραγμένη από ένα λάστιχο. Με το σαλιγκάρι, τα παιδιά μπορούν να παίξουν το δημοφιλές παιχνίδι Άγγιξε και βρες, όπου πρέπει να χρησιμοποιήσουν το άγγιγμά τους για να βρουν ένα συγκεκριμένο σχήμα που έπεσε στον κύβο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παζλ.
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων - με φυσικό τρόπο, με τη βοήθεια του παιχνιδιού, τα παιδιά βελτιώνουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, τον συντονισμό χεριού-ματιού, τη λογική σκέψη, τη χωρική φαντασία, τη δημιουργικότητα, μαθαίνουν να συγκεντρώνονται, υπομονή, μπορούν να μάθουν τα χρώματα και να μετρήσουν μέχρι το 10.
  • Εύκολος χειρισμός - ο πίνακας δραστηριοτήτων είναι εύκολα φορητός, τα παιδιά μπορούν να παίξουν μαζί του στο σπίτι, στον κήπο και μπορούν να τον πάρουν μαζί τους στις διακοπές.
  • Ένα ασφαλές παιχνίδι για παιδιά - όλες οι άκρες είναι στρογγυλεμένες και λείες. Ο πίνακας δραστηριοτήτων είναι βαμμένος με ασφαλή, μη τοξικά χρώματα με βάση το νερό.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 18,5 x 14 x 16 cm.
  • Υλικό: ξύλο αρκεύθου, κόντρα πλακέ.
  • Πιστοποιητικά: CE, 2009/48/EC, EN 71-1, EN 71-2 και EN 71-3.
  • Προτεινόμενη ηλικία: από 1 έτος.


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 12 μηνών και ανω