♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

EliNeli Montessori Ξύλινη Σανίδα Ισορροπίας 5 σε 1

Elineli Κωδικός προϊόντος: EN1090
158,90 € 170,00 €
Διαθέσιμο

Ξύλινες σανίδες ισορροπίες και άλλα εκπαιδευτικά εργαλεία της μεθόδου Montessori για τα παιδιά σας στο babydream.gr!


EliNeli Montessori Ξύλινη Σανίδα Ισορροπίας 5 σε 1


Η πολυλειτουργική ξύλινη κούνια 5 σε 1, σε ευχάριστα παστέλ χρώματα, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τα παιδιά, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Η ξύλινη κούνια θα επιτρέψει στα παιδιά να αιωρούνται άνετα, θα είναι εξαιρετική ως πλαίσιο αναρρίχησης, τσουλήθρα, κρυψώνα, γέφυρα, σκαμπό ή πάγκος πωλήσεων όταν παίζουν με τη φαντασία τους κατάστημα.


Αναπτύσσει φυσικά κινητικές δεξιότητες, συντονισμό ματιών και χεριών, χωρική φαντασία και είναι κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους.



Η ξύλινη κούνια 5 σε 1, σε χρωματικό συνδυασμό φυσικού ξύλου και ευχάριστων παστέλ χρωμάτων, είναι ένα πολυλειτουργικό παιχνίδι για το παιδικό δωμάτιο, το οποίο τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν όχι μόνο για παιχνίδια κίνησης.


Στην πολύχρωμη κούνια, τα παιδιά μπορούν να κουνηθούν ή απλώς να χαλαρώσουν ευχάριστα με απαλό λίκνισμα. Ολοκληρώστε την κούνια με ένα μαλακό κάλυμμα για μέγιστη άνεση.


Η κούνια θα χρησιμεύσει τέλεια ως πλαίσιο αναρρίχησης, εσωτερική τσουλήθρα. Τα παιδιά μπορούν να σκαρφαλώσουν πάνω του, να περνούν κάτω από αυτό, να κρυφτούν κάτω από αυτό, να γλιστρήσουν πάνω του, να καθίσουν ή να ξαπλώσουν.


Στα παιδικά παιχνίδια μπορεί να είναι μια γέφυρα, ένα τούνελ, ένα σπίτι και ένας πάγκος πωλήσεων. Με μια ξύλινη κούνια τα παιδιά θα διασκεδάσουν πολύ, θα κινήσουν όλο τους το σώμα, θα δυναμώσουν τους μυς τους και θα βελτιώσουν τις κινητικές τους δεξιότητες.



Γιατί να επιλέξετε αυτή την ξύλινη παιδική κούνια:


  • Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο φλαμουριάς
  • Κομψή σχεδίαση.
  • Ουδέτερα χρώματα – η κούνια είναι κατάλληλη τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια.
  • Δυνατότητα μεμονωμένης χρωματικής διάταξης – κατά τη συναρμολόγηση, μπορείτε να τακτοποιήσετε τις σανίδες σύμφωνα με το δικό σας γούστο και να αλλάξετε τη διάταξη τους ανά πάσα στιγμή (ωστόσο, η αποσυναρμολόγηση της κούνιας είναι απαραίτητη για αυτό). Έτσι, μπορείτε ακόμα να είστε πρωτότυποι με την κούνια.
  • Πολυλειτουργικότητα – κούνια, πλαίσιο αναρρίχησης, τσουλήθρα, κρυψώνα, γέφυρα, πάγκος πωλήσεων, παιδικό σκαμπό σε ένα.
  • Όταν αιωρούνται, προσφέρει στα παιδιά διασκέδαση, ηρεμία και χαλάρωση. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση κατά την αιώρηση, μπορείτε να ολοκληρώσετε την κούνια με ένα από τα καλύμματα για μοντεσσόρι ουράνιο τόξο και ξύλινες κούνιες.
  • Με φυσικό τρόπο, μέσα από το παιχνίδι, αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες, τον προσανατολισμό στο χώρο, τον συντονισμό χεριού-ματιού.
  • Ένα ασφαλές παιχνίδι για αγόρια και κορίτσια – από φυσικά υλικά, ασφαλή, μη τοξικά, υδατοδιαλυτά χρώματα χρησιμοποιούνται για τη βαφή.
  • Συμβατότητα – μπορείτε να συμπληρώσετε την κούνια με μια σανίδα για την κούνια ουράνιου τόξου Montessori και να δημιουργήσετε μια μικρή παιδική χαρά για τα παιδιά ακριβώς στο παιδικό δωμάτιο.


Τεχνικές παράμετροι:


  • Διαστάσεις: περίπου 78,5 x 37,5 x 37 cm (μήκος x πλάτος x ύψος).
  • Μήκος εσωτερικής καμάρας: περ. 81 cm.
  • Υλικό: κόντρα πλακέ φλαμουριά πάχους 15 mm.
  • Χωρητικότητα φόρτωσης: 110 kg.
  • Πιστοποιητικά: CE, 2009/48/EC, EN 71-1, EN 71-2 και EN 71-3.
  • Κατάλληλα για παιδιά από 1 έτους, που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μόνο υπό την επίβλεψη ενήλικα.
  • Κατάλληλα αξεσουάρ: Ολοκληρώστε την κούνια με μια σανίδα για την κούνια ουράνιου τόξου Montessori και δημιουργήστε μια οικιακή παιδική χαρά στο σπίτι. Τα μαλακά καλύμματα για την κούνια 5 σε 1 θα παρέχουν στα παιδιά άνεση ενώ αιωρούνται.


Σημείωση: Η κούνια είναι από φυσικό υλικό, το οποίο μπορεί να έχει διαφορετική απόχρωση (χρώμα) από ότι στις φωτογραφίες. Οι σκούρες και οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μπορούν να εναλλάσσονται (ειδικά στις άκρες).


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Δωμάτια Montessori