♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Trixie Παιδικό Ανοξείδωτο Μπουκάλι 500ml Mr. Shark

Trixie → Κωδικός προϊόντος: 77904
24,90 € 30,00 €
Διαθέσιμο

Για να μεταφέρουν στο σχολείο, στις βόλτες και στα ταξίδια το φαγητό και τα ροφήματα τους με προσωπικό τους στιλ στο babydream.gr θα βρείτε μία πολύχρωμη συλλογή με δοχεία φαγητού, παγούρια, μπουκαλάκια κ.α!


Trixie Παιδικό Ανοξείδωτο Μπουκάλι 500ml Mr. Shark


Τα μπουκάλια νερού με τα πρόσωπα ζώων είναι η τέλεια, ανθεκτική εναλλακτική λύση στα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης! Αυτά τα διασκεδαστικά μπουκάλια πόσιμου νερού είναι απαραίτητα όταν βρίσκεστε έξω με τα παιδιά. Με μια ποικιλία ζώων για να διαλέξετε, κάθε μικρό θα βρει τον αγαπημένο του φίλο για να ξεκινήσει μια άλλη μεγάλη περιπέτεια! Αυτό το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, καθιστώντας το την τέλεια, ανθεκτική εναλλακτική λύση στα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης. Το μπουκάλι είναι ελαφρύ, ανθεκτικό σε κάθε κρούση και δεν απελευθερώνει τοξικές ουσίες στο νερό.


Ο κομψός σχεδιασμός καθιστά εύκολο τον καθαρισμό. Πλύνετε το μπουκάλι στο χέρι με σαπουνόνερο για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής του. Τα μπουκάλια είναι εντελώς στεγανά. Το εύχρηστο καπάκι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα μικρά παιδιά και μπορεί εύκολα να ανοίξει και να κλείσει λόγω της λαβής στο επάνω μέρος. Κάθε μπουκάλι συνοδεύεται από μια θηλιά για να το μεταφέρετε ή να το κρεμάσετε σε ένα σακίδιο.


Κάθε μπουκάλι διατίθεται σε 2 μεγέθη. Το μικρό μπουκαλάκι έχει χωρητικότητα 350ml. Το μεγάλο μπουκάλι μπορεί να περιέχει 500 ml. Και τα δύο μπουκάλια έχουν λεπτό σχεδιασμό, ώστε να εφαρμόζουν καλά στα χέρια των παιδιών και μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν σε ένα σακίδιο ή τσάντα. Κάθε μπουκάλι συνοδεύεται από καπάκι.




Σύνθεση: Μπουκάλι: 100% ανοξείδωτο - καπάκι: 100% PP - κορδόνι: 100% PES

Σύσταση ηλικίας: 3 ετών +

Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 6,5x6,5x20