♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Trixie Παιδική Ισοθερμική Τσάντα Φαγητού Mrs. Cat

Trixie → Κωδικός προϊόντος: 77901
26,90 € 32,00 €
Διαθέσιμο

Τώρα ακόμα και η τσάντα του φαγητού ταιριάζει με το στιλ το δικό σας και του παιδιού σας με τις ισοθερμικές τσάντες με μοντέρνο design που θα βρείτε στο babydream.gr!


Trixie Παιδική Ισοθερμική Τσάντα Φαγητού Mrs. Cat


Από τώρα και στο εξής, μπορείτε να πάρετε μαζί σας το αγαπημένο σας μεσημεριανό γεύμα σε αυτό το εύχρηστο τσαντάκι μεταφοράς φαγητού. Πρόκειται για μια θερμική τσάντα, που θα κρατήσει το μεσημεριανό σας είτε ζεστό είτε κρύο. Η τσάντα μεσημεριανού γεύματος έχει και επίστρωση εξωτερικά που την κάνει αδιάβροχη!


Τα αυτάκια της γάτας προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά και η λαβή κάνει τη τσάντα εύκολα φορητή και συμπαγή. Ακόμα, διαθέτει μεγάλο φερμουάρ για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Υπάρχει επίσης, μια ετικέτα ονόματος στο εσωτερικό, ώστε να μην ανησυχείτε μήπως την χάσετε!


Μια ξεχωριστή μικρή τσέπη στο πίσω μέρος της τσάντας χωράει ένα μπισκότο ή ένα σνακ που δεν χρειάζεται να διατηρείται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία. Σε αυτή τη διασκεδαστική τσάντα μεσημεριανού γεύματος ταιριάζει τέλεια σε ένα μπουκάλι νερό και ένα κουτί γεύματος Trixie.




Σύνθεση: Υδατοαπωθητική ακρυλική επίστρωση - ύφασμα: 60% ανακυκλωμένο βαμβάκι, 35% βαμβάκι, 5% βισκόζη - επένδυση: 85% ανακυκλωμένο PES, 15% βαμβάκι

Σύσταση ηλικίας: 3 ετών +

Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 21x15x17