♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Taf Toys Κρεμαστό Παιχνίδι Δραστηριοτήτων Jenny The Bunny

Taf toys Κωδικός προϊόντος: T-13185
21,90 € 27,00 €
Διαθέσιμο

Κρεμαστά παιχνίδια για παίζει το μωρό κα μόνο του και με τη μαμά! Ανακαλύψτε τα στο babydream.gr! 


Taf Toys Κρεμαστό Παιχνίδι Δραστηριοτήτων Jenny The Bunny


Η Τζένη το κουνελάκι διαθέτει μια ποικιλία από υφάσματα με διαφορετικές υφές, ρίγες ,κορδέλες, μεγάλα αυτιά με ήχους θροΐσματος και μια κουδουνίστρα στην κοιλίτσα που παρέχει διαφορετικές αισθητηριακές εμπειρίες.


Το Jenny Activity ToyBunny είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για μωρά και νήπια που τους αρέσει να εξερευνούν διαφορετικές υφές,ήχους και μοτίβα.


Είναι τέλειο για παιχνίδι με πολλές αισθήσεις και μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, συντονισμού χεριού-ματιού και γνωστικών δεξιοτήτων στα μωρά.


Περιλαμβάνει επίσης ένα μασητικό για την οδοντοφυΐας σε σχήμα παντζάρι,


ένα μεγάλο κρίκο για τη στερέωσή του παιχνιδιού σε κρεβατάκια, καροτσάκια ή πορτ-μπεμπέ.


Το παιχνίδι δραστηριοτήτων έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, του συντονισμού χεριού-ματιού και των γνωστικών δεξιοτήτων.




Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της TafToys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας και που είναι προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνέουν τη φαντασία. Όλα τα παιχνίδια έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τα δύο πρώτα χρόνια ανάπτυξής του.



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Υφασμάτινα Παιχνίδια