♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Taf Toys Βρεφικό Ξύλινο Παζλ My First Shapes

Taf toys Κωδικός προϊόντος: T-13375
24,90 € 30,00 €
Διαθέσιμο

Ανακαλύψτε στο babydream.gr εκπαιδευτικά παιδικά, βρεφικά παζλ & σφηνώματα και άλλα παιχνιδάκια για να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους!


Taf Toys Βρεφικό Ξύλινο Παζλ My First Shapes


Ένα μοναδικό και συναρπαστικό παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για να εξάπτει την περιέργεια των νηπίων  και να βελτιώνει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες τους και τον συντονισμό χεριού-ματιού.


Το ξύλινο παζλ διεγείρει τη γνωστική ανάπτυξη και ενθαρρύνει τα μωρά να αναγνωρίζουν και να ταιριάξουν σχήματα, χρώματα, ζώα, φρούτα και αριθμούς.


Ιδανική επιλογή ανάμεσα σε γρίφους Μοντεσσόρι για 1 έτους. 


Κάθε σχήμα σιλικόνης σε αυτό το παζλ Montessori για νήπια διαθέτει μια μοναδική λαβή και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σφραγίδα, παρέχοντας μια απτική εμπειρία και διεγείροντας τις αισθήσεις της αφής, του παιχνιδιού και της αναγνώρισης.


Με τέσσερις διαφορετικές λαβές, όπως επίπεδη λαβή, λαβή παλάμης, λαβή από άγκιστρο και λαβή από τσιμπίδα, για να μπορεί έτσι να υποστηρίξει την ανάπτυξη της λαβής του μωρου


Περιλαμβάνει έτσι την  χρήση του αντίχειρα και του δείκτη για να επιλέξετε τις τέσσερις λαβές. Αυτό συμβάλλει σημαντικά τόσο στη σωματική όσο και στη γνωστική ανάπτυξη των μωρών,καθιστώντας αυτό το παζλ ουσιαστικό μέρος της συλλογής παιχνιδιών 2 ετών.


Αυτό το παζλ Μοντεσσόρι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ξύλινο παζλ για νήπια ηλικίας 1-3 ετών, καθιστώντας το ένα ευέλικτο εργαλείο εκμάθησης για τα πρώτα χρόνια του παιδιού σας.


Ευέλικτο και συναρπαστικό  ένα εργαλείο που ενθαρρύνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν και να ταιριάξουν σχήματα, χρώματα, ζώα, φρούτα και αριθμούς.


Οι στάμπες σιλικόνης, σε συνδυασμό με τέσσερις διαφορετικές αισθητηριακές βάσεις παρέχουν απτική εξερεύνηση και αναγνώριση σχεδίων, διεγείροντας την αισθητηριακή αναγνώριση του μωρού.




Είναι μια τέλεια επιλογή μεταξύ των παζλ Μοντεσσόρι  για νήπια 1-3, κάνοντας το παιχνίδι τόσο διασκεδαστικό όσο και εκπαιδευτικό.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Εκπαιδευτικά Παιχνίδια και ΠΑΖΛ