♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Smartgames Επιτραπέζιο Παιχνίδι Αγκαλιασμένοι Πινγκουίνοι

Smartgames Κωδικός προϊόντος: 152455
27,36 € 33,00 €
Διαθέσιμο

Επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες για να περνά ευχάριστα και δημιουργικά η ώρα! Σας περιμένουν στο babydream.gr!


Smartgames Επιτραπέζιο Παιχνίδι Αγκαλιασμένοι Πινγκουίνοι


Οι πιγκουίνοι έχουν σκορπιστεί ανάμεσα στα παγόβουνα, αλλά έχει αρχίσει να πιάνει κρύο! Ο παίκτης που θα μετακινήσει πρώτος τους πιγκουίνους του τον ένα δίπλα στον άλλο για να παραμείνουν ζεστοί, θα κερδίσει το παιχνίδι. Πηδήξτε πάνω από άλλους πιγκουίνους, βουτήξτε κάτω από τον πάγο ή μπλοκάρετε τα μονοπάτια των αντιπάλων σας! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής για όλη την οικογένεια της εταιρίας Smartgames, που διαθέτει διαφορετικό επίπεδο για αρχάριους και έμπειρους παίκτες αντίστοιχα.


Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά καλλιεργούν την συγκέντρωση τους και τη λογική σκέψη, μαθαίνουν να βλέπουν καταστάσεις από διαφορετικές οπτικές και αναπτύσσουν σε βάθος δεξιότητες, όπως η χωρική αντίληψη, η επίλυση προβλημάτων και ο προγραμματισμός. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 1 βάση/ταμπλό, 4 οικογένειες πιγκουίνων (κάθε μια με 3 μεγάλους και 3 μικρούς πιγκουίνους), 6 τμήματα πάγων και φυλλάδιο οδηγιών.




Ηλικία

Από 6 μέχρι 99 ετών


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Επιτραπέζια