♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Silver Cross Premium Πορτ-Μπεμπέ Reef Neptune

Silver Cross Κωδικός προϊόντος: SX2273.NPEU
379,00 € 389,00 €
Κατόπιν παραγγελίας

Ανακαλύψτε στο babydream.gr τη Silver Cross, την εταιρία που εφάρμοσε ΠΡΩΤΗ αμορτισέρ στα καρότσια για την άνεση των μωρών σας. Επίσης είναι διαχρονικά η επιλογή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και πιο κοντά σε εμάς; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης την επέλεξε και εμφάνισε καρότσι της στο πολυαγαπημένο μας Maestro!


Silver Cross Premium Πορτ-Μπεμπέ Reef Neptune


Κατάλληλο για βραδινό ύπνο, το Silver Cross First Bed Folding Carrycot είναι η ιδανική λύση πριν τον ύπνο του νεογέννητου που διπλώνει οριζόντια για μεταφορά και αποθήκευση. Διαθέτει φυσική αντιβακτηριδιακή επένδυση από ύφασμα μπαμπού και πλήρη αερισμό.


Το μωράκι σας βρίσκει την απόλυτη ηρεμία και άνεση σε έναν ασφαλή ύπνο, χάρη στο φορητό κρεββατάκι Reef της Silver Cross!


Το Reef δεν είναι απλά ένα κρεββατάκι, αλλά ένας σύντροφος που σας ακολουθεί παντού. Με τη δυνατότητα να μαζεύεται και να γίνεται λεπτό με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι εύκολο να το αποθηκεύετε στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι. Επιπλέον, προσφέρει εξαερισμό στο πίσω μέρος και στην κουκούλα, ενώ το διαπνέον ύφασμα από μπαμπού εσωτερικά εξασφαλίζει την απαραίτητη διαπνοή και άνεση.


Εσωτερικά, είναι επενδεδυμένο με υποαλλεργικά και φυσικά αντιβακτηριακά υφάσματα μπαμπού, τα οποία επιτρέπουν την ιδανική ρύθμιση της θερμοκρασίας του μωρού σας, προσφέροντας του έναν ασφαλή ύπνο.


Τα εξωτερικά υφάσματα είναι κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά, πλεκτά με νήμα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Το γεγονός ότι χρειάστηκε να ανακυκλωθούν περίπου 24 μπουκάλια για να δημιουργηθεί αυτό το υπέροχο προϊόν αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα προς την προστασία του περιβάλλοντος.


Συνολικά, το Reef διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για έναν ασφαλή και άνετο ύπνο, κάνοντας τις βόλτες του μωρού σας ακόμη πιο ευχάριστες και αξέχαστες!


 


Βασικά χαρακτηριστικα:

  • Είναι το μόνο εγκεκριμένο και για νυχτερινό ύπνο
  • Μαζεύει και γίνεται λεπτό με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Εύκολη αποθήκευση στο αυτοκίνητο και στο σπίτι
  • Εξαερισμός αστο πίσω μέρος και την κουκούλα
  • Διαπνέον ύφασμα από μπαμπού εσωτερικά
  • Εξωτερικό ύφασμα από βιώσιμα υλικά
  • Απελευθέρωση με το ένα χέρι

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Πόρτ μπεμπέ