Scratch Edulogic Μαγνητικό Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Λογικής Πριγκίπισσα & Μονόκερος

Scratch Europe Κωδικός προϊόντος: SCR-6182278
21,80 € 27,00 €
Διαθέσιμο

Τα παιδιά σας θα εξασκήσουν την παρατηρητικότητα και τη λογική τους με τα επιτραπέζια που θα βρείτε στο babydream.gr!


Scratch Edulogic Μαγνητικό Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Λογικής Princess & Unicorn


Παιχνίδι λογικής με 18 κάρτες εργασίας και ένα μαγνητικό ταμπλό με θέμα ιππότες και δράκοι. Διάλεξε μια κάρτα και τοποθέτησέ την με τον μαγνήτη στο πάνω μέρος του κουτιού. Αντίγραψε την κάρτα με τα σωστά κομμάτια στο κάτω μέρος του κουτιού. Χρησιμοποίησε τα μαγνητικά πλακίδια. Τώρα προσπάθησε να βάλεις στις άδειες θέσεις τα σωστά πλακίδια. Δες τη σειρά που υπάρχει στη μέση του κουτιού. Τι ή ποιός ανήκει με ποιόν; Γύρισε την κάρτα εργασίας ανάποδα για να δεις τη λύση και αν το έκανες σωστά! Ένα παιχνίδι που διεγείρει τη λογική σκέψη.


Μπορείς να ολοκληρώσεις την εικόνα με τους ιππότες, τους δράκους και τα κάστρα βάζοντας τα κομμάτια που λείπουν; Τα κομμάτια μέσα στο κουτί θα πρέπει πάντα να τοποθετούνται μαζί στη σωστή σειρά! Υπάρχουν 18 διαφορετικές κάρτες εργασίας. Διάλεξε μια κάρτα και τοποθέτησέ την με τον μαγνήτη στο πάνω μέρος του κουτιού. Αντίγραψε την κάρτα με τα σωστά κομμάτια στο κάτω μέρος του κουτιού. Χρησιμοποίησε τα μαγνητικά πλακίδια. Τώρα προσπάθησε να βάλεις στις άδειες θέσεις τα σωστά πλακίδια. Δες τη σειρά που υπάρχει στη μέση του κουτιού.


Μπορείς να ολοκληρώσεις την εικόνα με τις πριγκίπισσες, τους μονόκερους και τα κάστρα βάζοντας τα κομμάτια που λείπουν; Τα κομμάτια μέσα στο κουτί θα πρέπει πάντα να τοποθετούνται μαζί στη σωστή σειρά! Υπάρχουν 18 διαφορετικές κάρτες εργασίας. Διάλεξε μια κάρτα και τοποθέτησέ την με τον μαγνήτη στο πάνω μέρος του κουτιού. Αντίγραψε την κάρτα με τα σωστά κομμάτια στο κάτω μέρος του κουτιού. Χρησιμοποίησε τα μαγνητικά πλακίδια. Τώρα προσπάθησε να βάλεις στις άδειες θέσεις τα σωστά πλακίδια. Δες τη σειρά που υπάρχει στη μέση του κουτιού. Τι ή ποιός ανήκει με ποιόν; Για παράδειγμα η πριγκίπισσα πρέπει πάντα να τοποθετείται αριστερά από τον βάτραχο (ή ο βάτραχος δεξιά από την πριγκίπισσα), ο μονόκερος θα πρέπει να τοποθετείται αριστερά από την άμαξα (ή η άμαξα δεξιά από τον μονόκερο) και η πύλη του κάστρου πρέπει να τοποθετείται αριστερά από το κάστρο ή κάτω από το κάστρο. Θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις την εικόνα; Γύρισε την κάρτα εργασίας ανάποδα για να δεις τη λύση και αν το έκανες σωστά! Ένα παιχνίδι που διεγείρει τη λογική σκέψη.


Ηλικία: 5+

Διαστάσεις: 25.5 x 23 x 2εκ.



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Εκπαιδευτικά Παιχνίδια και ΠΑΖΛ