♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Nuvita PrimiPesi Mum & Baby Έξυπνη Ζυγαριά Με Τεχνητή Νοημοσύνη Για Μητέρα Και Μωρό

Nuvita Κωδικός προϊόντος: NU-IBBS0002
89,90 € 96,00 €
Διαθέσιμο

Ζυγίστε το μωράκι σας και εσάς και υπολογίστε την ανάπτυξη του με τις επώνυμες ζυγαριές που θα βρείτε στο babydream.gr!


Nuvita PrimiPesi Mum & Baby Έξυπνη Ζυγαριά Με Τεχνητή Νοημοσύνη Για Μητέρα Και Μωρό


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ: η μόνη κλίμακα για την παρακολούθηση της καλής υγείας της μέλλουσας μητέρας από την εγκυμοσύνη και μετά.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ: παρακολουθεί την ανάπτυξη του μωρού από τη γέννηση ελέγχοντας το βάρος και το ύψος.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΕΝΝΗΣΗ: βοηθά στον έλεγχο της επιστροφής στο ιδανικό βάρος μετά τον τοκετό.

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: κάθε μέλος μπορεί να δημιουργήσει ένα προσωπικό προφίλ στην εφαρμογή για να παρακολουθεί το βάρος του.

   

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη, καταγράφει και αναλύει δεδομένα βάρους και ύψους μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής, συγκρίνοντάς τα με πιστοποιημένες ιατρικές παραμέτρους και αναφέροντας χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας.

2 επίπεδα ανίχνευσης για μέγιστη ακρίβεια: διαστήματα 5g για βάρος κάτω των 30kg και διαστήματα 100g για βάρος έως 150kg.



   

Το PrimiPesi Mum & Baby είναι η νέα έξυπνη ζυγαριά της Nuvita, σχεδιασμένη να παρακολουθεί το βάρος της μητέρας πριν και μετά τον τοκετό και την ανάπτυξη του μωρού από τη γέννηση μέσω της εφαρμογής.

   

Η έξυπνη ζυγαριά PrimiPesi Mum & Baby χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για να εγγυηθεί την ευημερία τόσο της μέλλουσας μητέρας όσο και του μωρού: συνδέοντας με πιστοποιημένες ιατρικές πληροφορίες, καταγράφει και αναλύει δεδομένα όπως το βάρος και το ύψος, προσφέροντας ένα στιγμιότυπο του κατάσταση υγείας που είναι χρήσιμη τόσο για τον παιδίατρο όσο και για τον οικογενειακό γιατρό.

   

Χάρη στην ενσωμάτωση με την Τεχνητή Νοημοσύνη, το PrimiPesi Mum & Baby είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή ψηφιακή ζυγαριά μπάνιου, καθώς:

  • Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: καταγράψτε κάθε μέτρηση βάρους στην εφαρμογή του τηλεφώνου και, διασταυρώνοντας τα δεδομένα με τον ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος), την εθνικότητα και τις συστάσεις των Εγχειριδίων MSD (η παγκόσμια αναφορά για ιατρικές πληροφορίες για επαγγελματίες υγείας) για κάθε τρίμηνο, βοηθά στον έλεγχο της σωστής αύξησης βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και παρέχει πολύτιμες συμβουλές για τη βελτίωση της διατροφής ή του τρόπου ζωής κάποιου.
  • Για το παιδί: ξεκινώντας από τη γέννηση, η ζυγαριά Nuvita baby καταγράφει κάθε μέτρηση βάρους και ύψους στην εφαρμογή τηλεφώνου, συγκρίνοντας τα δεδομένα με τα εκατοστιαία ποσοστά αναφοράς και αναφέροντας τυχόν διακυμάνσεις σε σύγκριση με τις ιδανικές παραμέτρους ανάπτυξης.
  • Μετά τον τοκετό: η ζυγαριά bluetooth συνεχίζει να παρακολουθεί το βάρος της μητέρας, υποστηρίζοντας την επιστροφή στο ιδανικό βάρος με υγιεινό και φυσικό τρόπο.
  • Για όλη την οικογένεια: τόσο η κλίμακα όσο και η εφαρμογή επιτρέπουν τη διαχείριση πολλαπλών προφίλ, έτσι ώστε κάθε χρήστης να έχει πρόσβαση στο δικό του ιστορικό δεδομένων και να παρακολουθεί την πρόοδό του. Επομένως μια χρήσιμη συσκευή για όλα τα μέλη της οικογένειας!
  • Χάρη στο διπλό επίπεδο ανίχνευσης (διαστήματα 5 g για βάρη μικρότερα από 30 κιλά και διαστήματα 100 γραμ. για βάρη έως 150 κιλά) θα είναι δυνατή η χρήση της ζυγαριάς λαμβάνοντας πάντα ακριβή δεδομένα. Ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία για το ζύγισμα των νεογνών πρώτα και μετά το τάισμα σε περίπτωση ελεγχόμενης σίτισης.

   

Επιπλέον, η λειτουργία "απόβαρο" σάς επιτρέπει να εξαιρέσετε το βάρος της πετσέτας ή της πάνας, ενώ η λειτουργία "κλείδωμα βάρους" εγγυάται ακριβείς μετρήσεις ακόμα και όταν το παιδί δεν στέκεται ακίνητο κατά τη μέτρηση βάρους.

   

Τέλος, ο αφαιρούμενος δίσκος που εξοικονομεί χώρο σάς επιτρέπει να μετατρέψετε τη ζυγαριά μωρού σε ζυγαριά ενηλίκων μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και να τη μεταφέρετε παντού με μεγάλη ευκολία.



   

Τεχνικά χαρακτηριστικά της έξυπνης ζυγαριάς Nuvita:

  • Εφαρμογή διαθέσιμη για συστήματα iOS και Android
  • Χωρητικότητα: 0,03kg - 150kg ή 1oz - 330lbs
  • Επιλέξιμη μονάδα μέτρησης: kg ή lb
  • Ελάχιστη μονάδα μέτρησης: 5 g ή ¼oz
  • Τροφοδοσία: 3x μπαταρίες AAA (1,5V)