♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Lorena Canals χειροποίητο πλενόμενο στο πλυντήριο παιδικό χαλί Puffy Sheep με μαξιλάρι (απαλό πράσινο) 140εκ. (LΟR-C-ΡUFFΥ-SΗΕΕΡ)

Lorena Canals Κωδικός προϊόντος: 12000-0
189,00 €
Διαθέσιμο

85051019

 Τέλος στα καθαριστήρια , Τέλος στο ΑΓΧΟΣ του ΛΕΡΩΜΑΤΟΣ  & ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!

Τα παιδικά χαλιά της Lorena Canals περνούν από μία λεπτομερή, χειροποίητη διαδικασία, βασιζόμενη στα καλύτερα φυσικά υλικάτις φυσικές μεθόδους βαφής, τον έλεγχο ενάντια στην παιδική εργασία κατά την παραγωγή και την πλήρη συμμόρφωση προς όλους τους κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας για τα παιδιά. 
¨Η ίδια η designer, Lorena Canals, λέει:"μια μέρα που κοιτούσα τα παιδιά μου να παίζουν επάνω σε ένα χαλί σκέφτηκα, γιατί να μην μπορούμε να πλένουμε τα χαλιά των παιδιών μας στο σπίτι?"
Ιδού λοιπόν η απάντηση με αυτά τα ξεχωριστά και πρακτικά, παιδικά χαλιά, που πλένονται στο πλυντήριο!

Πέρα από τη μοναδική τους ποιότητα και ποικιλία, τα χαλιά της Lorena Canals μπορούν να πλυθούν εύκολα και γρήγορα στο πλυντήριο του σπιτιού σας!

Επιπλέον, αποτελούν την πιο σωστή επιλογή για τα παιδιά, καθώς χρησιμοποιούν μόνο ελεγμένα υλικά και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Το χαλί Puffy Sheep είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης, αλλά και ως χαλί παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους!

 Ένας φοβερός συνδυασμός 2 σε 1, καθώς συνδυάζει ένα στρογγυλό χαλί με ένα μαξιλάρι σε σχήμα από προβατάκι!

Το μαξιλάρι-προβατάκι ενώνεται με το χαλί μέσω ενός υφασμάτινου κουμπιού, που πιάνει πάνω σε μία καλοφτιαγμένη υποδοχή και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται άνετα το χαλί, όπως εσείς επιθυμείτε, με ή χωρίς μαξιλάρι!

Άνετο και πρακτικό, το χαλί είναι ιδανικό για το παιδικό δωμάτιο, αλλά και για έναν σύντομο ύπνο. Το μαξιλάρι, πέρα από την άνεση που προσφέρει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παιχνίδι από τα παιδιά!

Χειροποίητα από 100% φυσικό βαμβάκι και μη τοξικές βαφές. Πλένονται εύκολα σε πλυντήριο με κάδο 9 κιλών ή μεγαλύτερο.

Αυτό το προϊόν πληροί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας για τα παιδιά, ενώ έχει ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 και πιστοποιητικά AITEX.

Διάμετρος 140 εκ.