Lassig Παιδικό Μαγιό Κολάν με Πάνα Hello Beach Γαλάζιο UPF 60

Lassig Κωδικός προϊόντος: 1431028457
28,90 € 34,00 €
Διαθέσιμο

Πάνες μαγιό για κοριτσάκια & κοριτσάκια για ασφαλές παιχνίδι στη θάλασσα από τις πιο μικρές ηλικίες!


Lassig Παιδικό Μαγιό Κολάν με Πάνα Hello Beach Γαλάζιο UPF 60


Το βρεφικό κολάν LÄSSIG με προστασία UV 60 και ενσωματωμένη πάνα είναι το απόλυτο must-have για κάθε ταξίδι κολύμβησης. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από 82% πολυεστέρα (ανακυκλωμένο) και 18% ελαστάν.


Σε συνδυασμό με το αντηλιακό και το ασορτί πουκάμισο και το καπέλο UV από τη συλλογή LÄSSIG Splash & Fun, τα μικρά προστατεύονται ιδανικά από την υπεριώδη ακτινοβολία στη στεριά ή στο νερό.


Το σορτς UV μήκους 3/4 είναι από αναπνέον υλικό, ελαστικό και στεγνώνει γρήγορα. Εξασφαλίζει μέγιστη ελευθερία κινήσεων και ξέγνοιαστη διασκέδαση στο μπάνιο. Χάρη στην ενσωματωμένη πάνα κολύμβησης, τα σορτς UV προσφέρουν μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στις πάνες μιας χρήσης.


Στην ξηρά, το δέρμα των παιδιών παραμένει όσο το δυνατόν πιο στεγνό χάρη στο πατενταρισμένο και απορροφητικό σύστημα επένδυσης και ενθέτων. Η υγρασία παγιδεύεται στην εσωτερική επένδυση και μεταφέρεται προς τα έξω σε μια μεγάλη περιοχή. Μεγάλες ατυχίες σταματούν επίσης στο νερό και μετά την εκδρομή τα σορτς UV μπορούν να καθαριστούν στους 30 °C σε έναν ήπιο κύκλο.


Το πλαστικό επαναχρησιμοποιείται και περιστρέφεται σε νήμα για κάθε κολάν Baby UV. Η περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο υλικό αντιστοιχεί σε 4 φιάλες PET. Ο υπολογισμός βασίζεται σε μέσο βάρος 17,2 g για τις φιάλες PET.




Τα κολάν κολύμβησης LÄSSIG με προστασία UV UPF 60 έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με το UV STANDARD 801 (Hohenstein).


Μεγεθολόγιο

Για να βρείτε το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, επιλέξτε το μέγεθος βάσει του ύψους του παιδιού. Τα ρούχα είναι regular fit. Για παράδειγμα, το size 86 (13-18 Μηνών) είναι ιδάνικο για παιδιά με ύψος 81-86cm. Εάν δεν είστε σίγουροι ανάμεσα σε 2 μεγέθη, καλύτερα επιλέξτε το μεγαλύτερο.


Οι μετρήσεις παραπάνω αναφέρονται στο σώμα του παιδιού και όχι στις μετρήσεις του ρούχου.


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Μαγιό αγόρι