♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Lascal Buggy Board Τρέιλερ για 2ο Παιδί Mini 3D Blue

Lascal Κωδικός προϊόντος: 13061
68,90 € 78,90 €
Διαθέσιμο

Τώρα όλοι οι οικογένεια θα κάνει βόλτα μαζί με τα πιο πρακτικά αξεσουάρ καροτσιών! Στο babydream.gr θα βρείτε τρέιλερ για το 2ο παιδί και άλλα πολλά από τα πιο επώνυμα brands!


Lascal Buggy Board Τρέιλερ για 2ο Παιδί Mini 3D Blue


To BuggyBoard® Mini είναι συμπαγές, ελαφρύ και άνετο. Ιδανικό για το ελαφρύ σας καρότσι, θα χαρίσει στο παιδάκι σας άνετες, ασφαλείς βόλτες και πλήρη κινητικότητα σε εσάς.




Για κουρασμένα νήπια

Ιδανικό για παιδάκι μεταξύ 2 και 6 ετών με βάρος έως 22 kg, το BuggyBoard® Mini είναι έξυπνο, ασφαλές και πρακτικό. Τοποθετεί το παιδί ανάμεσα στα χέρια σας για πρόσθετη ασφάλεια ακόμα και στα πιο πολύβουα μέρη. Και όταν το παιδάκι σας κουραστεί, μπορεί απλά να ανέβει στο BuggyBoard® Mini και δεν θα καθυστερήσετε καθόλου.

Το απόλυτο αξεσουάρ για το καρότσι σας

Έξυπνο, καθολικά αξιοποιήσιμο και φιλικό προς το χρήστη, το BuggyBoard® Mini τοποθετείται εύκολα στο καρότσι σας, προσφέροντας στο κουρασμένο νηπιάκι σας μια ασφαλή και πρακτική λύση. Με το έξυπνο σύστημα easy-fit της Lascal, μπορείτε να το συνδέσετε σχεδόν σε κάθε καρότσι της αγοράς, δηλ. σε απλά καρότσια, σε καρότσια με 3 ρόδες, σε travel systems κλπ.

Το BuggyBoard® Mini κάνει τα πάντα πιο εύκολα

Τοποθετημένο με ασφάλεια ανάμεσα στα χέρια σας, το BuggyBoard® Mini παρέχει ασφάλεια στο παιδί σας, ειδικά σε πολυάσχολους δρόμους με κίνηση. Όταν το παιδάκι σας κουραστεί να περπατάει, όταν βιάζεστε, το BuggyBoard® Mini κάνει τα πάντα πιο εύκολα




Ταιριάζει σε όλους τους τύπους καροτσιών

Ενσωματώνοντας το πατενταρισμένο σύστημα σύνδεσης Lascal EASY-FIT™, το BuggyBoard® Mini ταιριάζει σχεδόν σε κάθε καρότσι.

Αν και το BuggyBoard® Mini διαθέτει καθολική δυνατότητα σύνδεση, παρακαλούμε επισκεφθείτε το  www.buggyboard.info για να βεβαιωθείτε πως και εάν το BuggyBoard® Mini μπαίνει και στο δικό σας καρότσι.

Ασφάλεια και προστασία

Με μεγάλη αντιολισθητική επιφάνεια, πλευρικό προστατευτικό πλαίσιο και σταθερή, άνετη πλατφόρμα, κρατά το παιδάκι σας απόλυτα ασφαλές.

Απόλυτη κινητικότητα

Μεγάλοι τροχοί και φαρδιά πλατφόρμα που δίνουν χώρο στα πόδια και κάνουν το περπάτημά σας πίσω από το BuggyBoard® Mini εύκολο.

Άμεση απελευθέρωση

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το BuggyBoard® Mini  συνδέεται και αποσυνδέεται εύκολα




Άνεση

Το σύστημα αναρτήσεων Max-COMFORT™ εξασφαλίζει άνετες βόλτες ακόμα και σε σαμαράκια και πεζοδρόμια.

Ορατότητα

Ειδικά σχεδιασμένη βαφή που φωσφορίζει στο σκοτάδι, για να σας βλέπουν εύκολα.

Απλά σηκώστε και αποθηκεύστε

Σηκώστε με ευκολία τον γάντζο του BuggyBoard® Mini και αποθηκεύστε το όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Ελεγμένο και Πιστοποιημένο

Για την ασφάλεια του παιδιού σας. Το BuggyBoard® Mini έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από την TÜV σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς στο Ευρωπαϊκό Standard EN1888:2005. Όλα τα επιμέρους μέρη του έχουν ελεγχθεί και συμμορφώνονται με το standard για τα παιδικά προϊόντα σύμφωνα με τα REACH(EU) και CPSIA (U.S.).