♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Joie I-Trillo FX i-Size Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου 100-150cm Thunder

JOIE Κωδικός προϊόντος: C2218AATHD00
143,90 € 170,00 €
Διαθέσιμο

Στο Babydream θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου γιατί προτεραιότητα μας στη μετακίνηση είναι η ασφάλεια και η άνεση των μωρών σας.


Joie I-Trillo FX i-Size Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου 100-150cm Thunder


Με το Joie i-Trillo FX έχετε ένα κάθισμα που βλέπει προς τα εμπρός που δεν επιτρέπει συμβιβασμούς.


Ο μικρός σας σύντροφος όχι μόνο κάθεται άνετα, αλλά έχει και τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας i-Size και R129. Το προσκέφαλο TriProtect με τα τρία προστατευτικά του στρώματα περιβάλλει το κεφάλι και το λαιμό του παιδιού σας και έτσι παρέχει τη βέλτιστη προστασία.


Τα στοιχεία προστασίας πλευρικής πρόσκρουσης Guard Surround Safety απορροφούν ενέργεια σε περίπτωση σύγκρουσης, προστατεύοντας το κεφάλι, το στήθος και τη λεκάνη του παιδιού σας. Και δεν είναι μόνο αυτό! Η ασφάλεια είναι καλή - η ασφάλεια και η άνεση είναι καλύτερες! Γι' αυτό μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του προσκέφαλου σε 10 επίπεδα με μία μόνο κίνηση και να το προσαρμόζετε πάντα βέλτιστα στο ύψος του παιδιού σας - μεταξύ 100 και 150 cm, όλα είναι δυνατά με το i-Trillo FX και είναι επίσης εξαιρετικά άνετο.


Οι ποτηροθήκες που είναι ενσωματωμένες στο πλάι εξασφαλίζουν την απόλυτη αίσθηση all-inclusive, ώστε το παιδί σας να έχει πάντα μικρά παιχνίδια, σνακ και ένα μπουκάλι ποτού σε κοντινή απόσταση. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν θα ενοχλήσει τον εξερευνητή σας και ούτε εσείς: Μπορείτε να εγκαταστήσετε το i-Trillo FX γρήγορα και εύκολα - απλώς κάντε κλικ στις υποδοχές ISOFIX του i-Trillo FX στις βάσεις ISOFIX του οχήματος. Επιπλέον, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που θα λατρέψουν οι γονείς: Εάν λίγο γάλα, πάγος ή βρωμιά καταλήξουν στο κάθισμα, μπορείτε να αφαιρέσετε το κάλυμμα, να το καθαρίσετε και να συνεχίσετε την περιήγησή σας.


Θα θέλατε λίγο περισσότερο; Κανένα πρόβλημα. Έως και τρία i-Trillo FX μπορούν να χωρέσουν το ένα δίπλα στο άλλο στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου με τρεις εγκεκριμένες θέσεις καθισμάτων i-Size.


Χωρίς συμβιβασμούς – μόνο i-Trillo FX!




Χαρακτηριστικά του παιδικού καθίσματος Joie i-Trillo FX:

  • Πρόσοψη: 100 έως 150 cm (περίπου 3,5 έως 12 ετών)
  • Δένεται με τη ζώνη του οχήματος και προαιρετικά με το Isofix
  • Εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R129/03 i-Size
  • Διαισθητική και καλά χαρακτηρισμένη διαδρομή ζώνης στο προσκέφαλο και τη μονάδα καθίσματος
  • Πρόσθετη προστασία πλευρικής πρόσκρουσης Guard Surround Safety
  • Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε 10 θέσεις
  • 2 ποτηροθήκες
  • ρυθμιζόμενες υποδοχές Isofix
  • Βάρος: 4,5 kg



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 15-36 κιλά group 2-3