♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Interbaby Βρεφικό Σετ Λίκνο - Προίκα - Στρώμα Animales

INTERBABY Κωδικός προϊόντος: 92672
170,00 € 200,00 €
Διαθέσιμο

Αποκτήστε στο babydream.gr ολοκληρμένα βρεφικά σετ για την άνεση του μωρού σας!


Interbaby Βρεφικό Σετ Λίκνο - Προίκα - Στρώμα Animales


H Interbaby, μάρκα-ορόσημο στον χώρο της βρεφικής μόδας, σας προσφέρει μία νέα, ολοκληρωμένη πρόταση για την διακόσημηση του βρεφικού δωματίου που ισορροπεί άψογα την ποιότητα, την άνεση και το στιλ.


Το αναδιπλούμενο βρεφικό λίκνο είναι ένα ξεχωριστό προϊόν, του οποίου οι δυνατότητες μπορούν να ενθουσιάζουν κάθε γονιό. Είναι ιδανικό ακόμα και για τις πρώτες μέρες της ζωής του μωρού σας, και μπορεί να του εξασφαλίσει τον άνετο ύπνο, την ξεκούραση και την ασφάλεια που τόσο πολύ χρειάζεται στην αυγή της ζωής του. Όσον αφορά τους νέους γονείς, το λίκνο μπορεί να διευκολύνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής τους. Με το λίκνο όχι μόνο είναι εύκολο για τον γονέα να χαλαρώσει και να κοιμήσει ακόμα και το πιό ανήσυχο μωρό, λικνίζοντας το ρυθμικά, αλλά μπορεί και ο ίδιος να χαλαρώσει και να ρυθμίσει το πρόγραμμά του, όσο αυτό κοιμάται στο ασφαλές περιβάλλον του λίκνου Interbaby.


Το λίκνο Interbaby είναι εξαιρετικά πρακτικό, καθώς όχι μόνο τα πόδια του διπλώνουν σε στιλ ψαλίδι, έτσι ώστε να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, μα και επειδή χάρη στην ελαφριά αλλά ανθεκτική κατασκευή του μπορεί να στηθεί με ευκολία σε κάθε γωνία του σπιτιού. Επιπλέον, διαθέτει σταθερούς τροχούς, με κλείδωμα, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να το διπλώνετε κάθε φορά που επιθυμείτε να το μετακινήσετε.


Το λίκνο είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς και είναι βαμμένο σε ουδέτερο, λευκό χρώμα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του έιναι απολύτως ασφαλή και δεν εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία του μωρού.


Το σετ περιλαμβάνει ένα εξαιρετικής ποιότητας, άνετο στρώμα, μαξιλαράκι και μαξιλαροθήκη και ένα all season παπλωματάκι που πλένεται εύκολα. Τα υφάσματα είναι 100% βαμβακερά.


Το σετ ως σύνολο αλλά και όλα τα προϊόντα που το απαρτίζουν ακολουθούν τους κανονισμούς και την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Κατασκευάζεται στην Ισπανία.


Χαρακτηριστικά:

  • Αναδιπλούμενο, εύχρηστο λίκνο
  • Με τροχούς για έυκολη μετακίνηση
  • Κατασκευή απο λευκό ξύλο οξιάς
  • Περιλαμβάνει στρωματάκι
  • Περιλαμβάνει παπλωματάκι
  • Περιλαμβάνει μαξιλάρι και θήκη
  • Βαμβακερά υφάσματα



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία λίκνα