♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Ingvart Πακέτο Προσφοράς Δωμάτιο Montessori: Κούνια SwingMe, Τρίγωνο ClimbMe, Ράμπα SlideMe

INGVART Κωδικός προϊόντος: MONTOFF1001
377,00 € 427,00 €
Κατόπιν παραγγελίας

Ολοκληρωμένες προτάσεις από το babydream.gr για ένα δωμάτιο διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό για το μωρό με τα απαραίτητα αξεσουάρ βασισμένα στη μέθοδο Montessori!


Ingvart Πακέτο Προσφοράς Δωμάτιο Montessori: Κούνια SwingMe, Τρίγωνο ClimbMe, Ράμπα SlideMe Φυσικό Ξύλο


To πακέτο προσφοράς Montessori περιλαμβάνει τα παρακάτω σε χρώμα φυσικού ξύλου:

1. Τρίγωνο Αναρρίχησης Pikler ClimbMe

2. Ράμπα SlideMe

3. Κούνια SwingMe




1. Τρίγωνο Αναρρίχησης Pikler ClimbMe

Το τρίγωνο ClimbMe είναι κατασκευασμένο από ξύλο υψηλής ποιότητας. Τα χρώματα και βερνίκια είναι υποαλλεργικά και κατάλληλα για παιδικά παιχνίδια και έπιπλα. Το τρίγωνο δεν απαιτεί συναρμολόγηση. Χάρη στο εύκολοχρηστο σχεδιασμό της μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από το κρεβάτι ή πίσω από την πόρτα όταν το μωρό δεν το χρησιμοποιεί. Όλες οι άκρες του τριγώνου είναι στρογγυλεμένες για την απόλυτη ασφάλεια του μωρού σας. Το τρίγωνο άντεχει φορτίο εως 40 κιλά και η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι επίσης εγγυημένη από την τεράστια κατασκευή και την κλίση. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές χρωματικές εκδόσεις, οπότε εξαρτάται από εσάς πώς θα το ταιριάξετε με άλλα στοιχεία στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε να το συμπληρώσετε με μια σανίδα που είναι λεία από τη μία πλευρά και χρησιμοποιείται για ολίσθηση, αλλά αν την γυρίσετε στην άλλη θα την μετατρέψετε σε παιχνιδιάρικα βήματα. Μαζί με άλλα στοιχεία Montesorri από το εργαστήριό μας, δημιουργεί ένα μέρος στο παιδικό δωμάτιο που σίγουρα θα αγαπήσει το παιδί σας.


Το τρίγωνο Pikler ClimbMe και τα χαρακτηριστικά του:

– κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους

– διαστάσεις: 80 cm x 80 cm x 80 cm

– σύνθεση: ξύλο άλτος

– αντοχή: 40 kg


**Σημείωση: Όταν ξεδιπλώνετε το τρίγωνο για πρώτη φορά, πρέπει να φορτωθεί με το βάρος ενός ενήλικα για λίγα δευτερόλεπτα, έτσι ώστε το τρίγωνο να εκτείνεται στο μέγιστο πλάτος και οι άκρες του προϊόντος να εφαρμόζουν σωστά στο πάτωμα.


2. Ράμπα SlideMe:

Η ράμπα SlideMe Montessori είναι ένας καταπληκτικός βοηθός στο τρίγωνο ClimbMe Pikler , το οποίο το παιδί σας θα ερωτευτεί αμέσως. Χάρη στην ράμπα, το τρίγωνο γίνεται ακόμα πιο μοναδικό παιχνίδι, που δίνει στο παιδί σας ατελείωτη διασκέδαση, αλλά και ευκαιρίες ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων και υπομονής.


Η ράμπα SlideMe μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους, είτε ως τσουλήθρα είτε ως σκάλα – αναρρίχησης. Ως τσουλήθρα, ταιριάζει τέλεια σε μια πισίνα με μπάλες. Στην περίπτωση της παραλλαγής με σκάλες, συνιστούμε να τοποθετήσετε ένα χαλάκι παιχνιδιού. Για τους μικρούς ορειβάτες, είναι δυνατή η προσαρμογή της γωνίας της σανίδας στο τρίγωνο ανάλογα με τις ικανότητες και το θάρρος τους.


Η ράμπα Montessori SlideMe είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό – απο ξύλο άλκος και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο χρωματικές παραλλαγές. Μαζί με το τρίγωνο Pikler, η ράμπα Montessori μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ένα σετ μαζί με μια SwingMe ξύλινη κούνια Montessori και έτσι να επιπλώσει ένα λειτουργικό δωμάτιο Montessori .


Διαστάσεις: 150 cm × 34,5 cm, ικανότητα φόρτωσης 70 kg.


3. Ξύλινη κούνια SwingMe:

Η κούνια Montessori SwingMe έχει πρωτότυπο σχήμα και σχέδιο από το εργαστήριο Ingvart, γεγονός που την καθιστά επίσης ένα μοντέρνο, απλό και κομψό αξεσουάρ. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο – Άλνος.Είναι απαραίτητο να έχετε κατά νου ότι με το ξύλινο σχέδιο, τα επιμέρους μέρη της κούνιας μπορεί να διαφέρουν. Στα δύο άκρα και στα πλαϊνά της κούνιας υπάρχουν χερούλια που χρησιμοποιούνται για εύκολο χειρισμό ή μεταφορά στο παιδικό δωμάτιο. Αποτελούν συσκευή ασφαλείας για τα παιδιά και εξασφαλίζουν τη σταθερότητα της κούνιας.Την SwingMe μπορείτε να την συνδυάσετε με το τρίγωνο ClimbMe, καθώς και με μια σανίδα SlideMe για να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό σετ που εγγυάται ότι θα διασκεδάσει το μωρό σας.


SwingMe ξύλινη κούνια Montessori και τα χαρακτηριστικά της:

– κατάλληλη για παιδιά από 1 έτους

– διαστάσεις: 85 cm x 40 cm x 40 cm

– σύνθεση: ξύλο άλνος.

– αντοχή βαρούς: 120 kg.




Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Δωμάτια Montessori