♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

FreeOn Βρεφικό Λίκνο Συγκοίμησης Bliss Grey μαζι με εξαιρετικο στρωμα soft foam και τσαντα μεταφορας

freeON Κωδικός προϊόντος: 49584
159,99 € 200,00 €
Διαθέσιμο

Στο Babydream θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου γιατί προτεραιότητα σας στη μετακίνηση είναι η ασφάλεια και η άνεση των μωρών σας.


FreeOn Βρεφικό Λίκνο Συγκοίμησης Bliss Grey


Χαρίστε στο παιδί σας έναν άνετο ύπνο με το λίκνο FreeON δίπλα στο κρεβάτι, Bliss!


Η κούνια-κρεβάτι δίπλα στο κρεβάτι Bliss της FreeON σχεδιάστηκε για να προσφέρει στο μωρό σας έναν ζεστό και ασφαλή ύπνο από τη γέννηση έως 9 κιλά βάρος. Η κούνια πρέπει να διακοπεί όταν το παιδί αρχίσει να ανεβαίνει ή να καθίσει.


Με τους περιλαμβανόμενες ιμάντες, μπορείτε να στερεώσετε με ασφάλεια την κούνια Bliss στο κρεβάτι σας, επιτρέποντάς σας να είστε κοντά στο παιδί σας όλο τον χρόνο.


Ο ύπνος στο λίκνο δίπλα στο κρεβάτι Bliss είναι ακόμη πιο άνετος χάρη στις μαλακά επενδυμένες πλευρές της κούνιας. Τα πλέγματα σε όλες τις πλευρές εξασφαλίζουν καλύτερη ροή αέρα στην κούνια.


Η κούνια δίπλα στο κρεβάτι Bliss είναι κατάλληλη για διάφορα κρεβάτια, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε 5 διαφορετικά ύψη, από 45 έως 60 εκατοστά.


Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κούνια Bliss ως αυτόνομο κρεβάτι. Για ευκολότερη μετακίνηση στο δωμάτιο, η κούνια διαθέτει τέσσερεις τροχούς με λειτουργία κλειδώματος για επιπλέον ασφάλεια.


Το βολικό συρτάρι που βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι σας επιτρέπει να έχετε τα απαραίτητα αντικείμενα κοντά σας.


Μια φορητή τσάντα περιλαμβάνεται με την κούνια-κρεβάτι δίπλα στο κρεβάτι, επιτρέποντάς σας να την συσκευάσετε και να την πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.


Η κούνια διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με μεταλλικό σκελετό και τα πόδια με ξύλινη όψη προσθέτουν στην κομψότητά της.


Με την κούνια δίπλα στο κρεβάτι Bliss, θα δημιουργήσετε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για το μωρό σας και θα εξασφαλίσετε έναν πιο γαλήνιο ύπνο για εσάς.




Κατάλληλο από 0 έως 6 μηνών 

Βάρος προϊόντος 12,5 κιλά

Διαστάσεις 94*70*78 εκ.


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία λίκνα