♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

freeON Βρεφικό Jumber Δραστηριοτήτων Safari Gray

freeON Κωδικός προϊόντος: 3830075045777
124,99 € 162,50 €
Διαθέσιμο

Το καλύτερο παιχνίδι για τα μωρά σας και το πιο ουσιαστικό για την ανάπτυξη τους μέσα από τα εντυπωσιακά jumber που θα βρείτε στο babydream.gr!


freeON Βρεφικό Jumber Δραστηριοτήτων Safari Gray


Το FreeON Jumperoo Baby Activity Center είναι ένα διασκεδαστικό κέντρο παιχνιδιού, σχεδιασμένο για παιχνιδιάρικη ψυχαγωγία μικρών παιδιών σε όρθια θέση, που μπορούν ήδη να κάθονται ανεξάρτητα αλλά δεν περπατούν ακόμη.


Είναι εξοπλισμένο με διασκεδαστικά gadget, ενδιαφέροντα παιχνίδια και παιχνίδια μυαλού που διεγείρουν την περιέργεια και την κινητική και γνωστική ανάπτυξη του μικρού παιδιού.


Αξεσουάρ για δραστήρια νήπια


Το FreeON Jumperoo Baby Activity Center προορίζεται για νήπια κατά την περίοδο που αρχίζουν ήδη να κάθονται ανεξάρτητα μέχρι να περπατήσουν αυτόνομα (κατάλληλο για παιδιά βάρους έως 11 κιλών).


Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, το Κέντρο Δραστηριοτήτων Μωρών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ικανοποιήσετε την περιέργεια ενός παιδιού. Χάρη στο περιστρεφόμενο κάθισμα 360 μοιρών, το μικρό παιδί μπορεί να γυρίζει γύρω-γύρω, να δοκιμάσει διαφορετικά παιχνίδια ή να σας συνοδεύει ενεργά κατά τις δουλειές του σπιτιού. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την τόνωση της περιέργειας και των δραστηριοτήτων των παιδιών.


Μπορείτε επίσης να βάλετε το παιδί σας σε αυτό όταν χρειάζεστε ένα ελεύθερο χέρι για μια άλλη εργασία. Το παιδί είναι ασφαλές και άνετο σε αυτό, και με παιχνίδια και αξεσουάρ, μπορεί να διασκεδάσει μόνο του.


Παιχνιδιάρικη ψυχαγωγία σε όρθια θέση Το ευέλικτο Jumperoo είναι ένα ασφαλές μέρος για ανέμελο παιχνίδι και είναι ένα πραγματικό μικρό λούνα παρκ. Είναι εξοπλισμένο με ηχητικά εφέ, απαλά πολύχρωμα παιχνίδια και ένα κάθισμα σε ελαστικούς ιμάντες που επιτρέπουν στο μικρό παιδί να χοροπηδά και να πηδά ευχάριστα.


Η επιλογή των παιχνιδιών είναι ποικίλη. από κρεμαστά παιχνίδια, μαλακά παιχνίδια, αντανάκλαση καθρέφτη, μια μαράκα, έναν λαβύρινθο με χάντρες και μια κουδουνίστρα και μια ηλεκτρονική μονάδα που παίζει 5 διαφορετικά τραγούδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή του τραβάει την προσοχή με χρωματιστά φώτα.


Πρακτικότητα σε λιγότερο από 1m2


Για όλους εκείνους που δεν έχουν πολύ χώρο, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να προσφέρουν στο παιδί τους ασφαλές και ποιοτικό παιχνίδι, το FreeON Jumperoo είναι η καλύτερη επιλογή. Το κέντρο παιδικής δραστηριότητας έχει σχεδιαστεί για να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο και να μην πιάνει πολύ χώρο στο δωμάτιο. Το παιδί έχει αρκετό χώρο για παιχνίδι και σωστή ανάπτυξη. Επειδή μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 διαφορετικά ύψη, το παιδί σας θα μπορεί επίσης να το χρησιμοποιεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Χάρη στο περιστρεφόμενο κάθισμα και τους ελαστικούς ιμάντες που το συγκρατούν, το μικρό παιδί αισθάνεται ελεύθερο και άνετο σε αυτό.


Το κάθισμα καλύπτεται με μαλακό υλικό που μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί στο πλυντήριο σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταχύτητα στυψίματος. Τα πλαστικά μέρη μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να καθαριστούν με ένα υγρό πανί.


Φροντίζουμε επίσης για την ασφάλεια Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν πώς είναι ασφαλές το κέντρο δραστηριοτήτων μωρών όπου το νήπιο πηδά παιχνιδιάρικα. Φυσικά το είχαμε και αυτό στο μυαλό μας. Ο σκελετός του jumber είναι κατασκευασμένος από ελαφρύ και συμπαγές αλουμίνιο, και είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε όσο ζωηρά και να πηδάει ή να στρίβει το μικρό παιδί, δεν μπορεί να κινηθεί ή να ανατραπεί.


Ωστόσο, συνιστάται να επιβλέπετε πάντα το παιδί σας όταν παίζει στο παιδικό κέντρο δραστηριοτήτων FreeON Jumperoo, όπως συμβαίνει και με όλες τις άλλες δραστηριότητες.


Ιδιότητες: 3 κρεμαστά παιχνίδια μια μαράκα, ηλεκτρονικό παιχνίδι με ήχους και φως, 5 τραγούδια, ένας καθρέφτης, λαβύρινθος με χάντρες και κουδουνίστρα, 3 ρυθμίσεις ύψους, αφαιρούμενο και πλενόμενο υφασμάτινο κάλυμμα για το κάθισμα.


Υλικό: 100% πολυεστέρας, μεταλλικός σκελετός, πλαστικά μέρη




Διαστάσεις: 80 x 80 x 85 cm



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Γυμναστήρια και Κέντρα δραστηριοτήτων