♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

EliNeli Hra Montessori Ξύλινο Παιχνίδι Άγγιξε & Βρες

Elineli Κωδικός προϊόντος: EN1073
27,90 € 33,00 €
Διαθέσιμο

Σετ παιχνιδιών βασισμένα στη μέθοδο Montessori σας περιμένουν στο babydream.gr για παιχνίδι με πολλαπλά οφέλη!


EliNeli Hra Montessori Ξύλινο Παιχνίδι Άγγιξε & Βρες


Το παιχνίδι για παιδιά “Άγγιξε & βρες” είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια.


Το παιχνίδι, το οποίο εκπαιδεύει τέλεια και βελτιώνει τις κινητικές δεξιότητες, συνίσταται στην εύρεση του σωστού ξύλινου αντικειμένου σε μια αδιαφανή υφασμάτινη τσάντα, όπου ο παίκτης πρέπει μόνο να βρει το επιθυμητό σχήμα με το άγγιγμα.


Το παιχνίδι έχει πολλές επιλογές και προσαρμόζεται εύκολα στην ηλικία και τις δεξιότητες του κάθε παίκτη.


Απολαύστε χρόνο μαζί ενώ νιώθετε και ψάχνετε για ζώα, φρούτα, οχήματα και άλλα αντικείμενα.


Ένα διασκεδαστικό κοινωνικό παιχνίδι όχι μόνο για παιδιά, το Άγγιξε & βρες προσφέρει πολλές δυνατότητες παιχνιδιού. Το παιχνίδι αποτελείται από την εύρεση του σωστού ξύλινου σχήματος σε μια αδιαφανή υφασμάτινη τσάντα και την αντιστοίχιση με το σωστό κομμάτι του παζλ.


Ο πρώτος παίκτης επιλέγει ένα τραπουλόχαρτο από τα 16 και πρέπει να βρει ένα ζώο, ένα φρούτο, ένα μέσο μεταφοράς ή ένα σχήμα από τον ουρανό στην υφασμάτινη τσάντα χρησιμοποιώντας μόνο το άγγιγμα. Αν πετύχει, κρατάει το φύλλο και είναι η σειρά του επόμενου παίκτη που προχωρά με τον ίδιο τρόπο.


Στο τέλος του γύρου του παιχνιδιού, τα ξύλινα σχήματα επιστρέφονται στην τσάντα και το παιχνίδι παίζεται όσο υπάρχουν τραπουλόχαρτα με εικόνες.


Όταν δεν έχει μείνει ούτε ένα φύλλο στο σωρό, κερδίζει ο παίκτης με τα περισσότερα φύλλα, από τα οποία, με λίγη τύχη, μπορεί να φτιάξει ένα παζλ.


Μια άλλη επιλογή για το παιχνίδι είναι να σκεφτείτε το παιχνίδι ως BINGO με εικόνες. Αυτό το παιχνίδι έχει πολλές παραλλαγές και προσαρμόζεται σε κάθε παίκτη. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη δυσκολία του από τον αριθμό των ξύλινων σχημάτων που χρησιμοποιούνται ή με το να μην επιστρέφετε τα σχήματα στην υφασμάτινη τσάντα μετά τον γύρο.


Γιατί να επιλέξετε αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι:

Ποιοτική παραγωγή – παιχνίδι από φυσικά υλικά, μεγάλη διάρκεια ζωής.

Feel and find – ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που αποτελείται από την εύρεση των απαραίτητων σχημάτων χρησιμοποιώντας μόνο την αφή. Εκπαιδεύει τέλεια τις κινητικές δεξιότητες και τη φαντασία.

Ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια – κοινωνικό παιχνίδι touch and find, με 16 ξύλινα αντικείμενα (σχήματα) και 16 τραπουλόχαρτα, θα διασκεδάσει όχι μόνο τα παιδιά σας, αλλά και τους φίλους τους, όλη την οικογένεια.

Διαφορετικές επιλογές για το παιχνίδι – εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τι είδους παιχνίδι θα επιλέξετε, πόσα στοιχεία παιχνιδιού θα χρησιμοποιήσετε, πόσοι παίκτες συμμετέχουν στο παιχνίδι, ποια δυσκολία θα επιλέξετε. Εάν το παιχνίδι παίζεται από μικρότερα παιδιά, μπορείτε να μειώσετε τη δυσκολία χρησιμοποιώντας λιγότερα ξύλινα σχήματα.

Ανάπτυξη δεξιοτήτων – το παιχνίδι Touch and Find επηρεάζει θετικά την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, της φαντασίας, διδάσκει στα παιδιά να συγκεντρώνονται, αφυπνίζει τη φυσική ανταγωνιστικότητα των παιδιών.

Ασφαλές παιχνίδι για παιδιά – από φυσικά υλικά, τα αξεσουάρ είναι βαμμένα με ασφαλή, μη τοξικά, υδατοδιαλυτά χρώματα.


Τεχνικές παράμετροι:

  • Διαστάσεις: 22,3 x 22,3 x 4,5.
  • Υλικό: MDF, χαρτί, βαμβάκι.
  • Πιστοποιητικά: CE, 2009/48/EC, EN 71-1, EN 71-2 και EN 71-3.
  • Προτεινόμενη ηλικία: από 3 ετών


Η συσκευασία περιλαμβάνει: ένα βαμβακερό πουγκί, 16 ξύλινα αντικείμενα σε μορφή φρούτων, ζώων, μεταφορικά μέσα και μοτίβα από τον ουρανό, 16 τραπουλόχαρτα σε μορφή παζλ.




Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Εκπαιδευτικά Παιχνίδια και ΠΑΖΛ