Coccolle Smart Baby Ηλεκτρικό Ρηλάξ Freya Anthracite

Coccolle → Κωδικός προϊόντος: 333040262
135,99 € 150,00 €
Διαθέσιμο

Τα πιο άνετα ρηλάξ και κούνιες από τα μεγαλύτερα επώνυμα brands βρίσκονται στο babydream.gr και σας περιμένουν να τα επιλέξετε!


Coccolle Smart Baby Ηλεκτρικό Ρηλάξ Freya Anthracite


Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν γίνεσαι γονιός, η επιθυμία να κρατήσεις το μωρό σου μόνιμα στην αγκαλιά σου και να το λικνίσεις είναι απεριόριστη. Υπάρχουν όμως και άλλες εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε ενώ το μωρό κοιμάται και θα ήταν ιδανικό να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα για αυτές. Το πολυλειτουργικό rocker Coccolle Freya έρχεται να σας βοηθήσει ακριβώς σε τέτοιες στιγμές, αποτελώντας ένα έξυπνο και διαισθητικό προϊόν για μωρά με μέγιστο βάρος 9 κιλά.


Το Coccolle Freya είναι ένα προϊόν που εγγυάται άνεση, του οποίου ο σχεδιασμός θα ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικής διαρρύθμισης. Το προϊόν δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης που θα υποδείξει στην κουνιστή πολυθρόνα ότι χρειάζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία κουνίσματος ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε σε άμεση επαφή όταν το μωρό σας αρχίζει να αισθάνεται ότι η κίνηση σταμάτησε. Επίσης, για να μην χάσετε το μωρό σας από τα μάτια σας, το Coccolle Freya διαθέτει λειτουργία περιστροφής 360 μοιρών. Επιπλέον, με βάρος μόλις 4 κιλά, θα σας είναι εύκολο να το μεταφέρετε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, όπου θα ταιριάζει ανεξάρτητα από το χρώμα χάρη στον ουδέτερο σχεδιασμό και τα premium υλικά.


Το Coccolle Freya είναι εξοπλισμένη με 2 μαλακά παιχνίδια, ασφαλή από τη γέννηση του μωρού, τα οποία θα τον μαγέψουν και θα τον ηρεμήσουν κατά τη διάρκεια του χρόνου που θα περάσει στην κούνια. Επίσης, για την άνεση των μωρών, η Freya έχει εξοπλιστεί με μειωτήρα για νεογέννητα που μπορεί να αφαιρεθεί για καθαρισμό ή όταν μεγαλώσει. Η κουνιστή πολυθρόνα έχει 2 θέσεις ανάκλισης, όντας επίσης κατάλληλη για τους σύντομους γύρους ύπνου που γίνονται μετά από κάθε γεύμα.


Χαρακτηριστικά:

  • Πολυλειτουργικό: λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, 2 θέσεις ανάκλισης, περιστροφή 360 μοιρών, 12 τραγούδια και 5 ταχύτητες λικνίσματος
  • Εύκολος στη χρήση πίνακας ελέγχου + τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένες αλλαγές
  • Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων
  • Συμπαγές μέγεθος και βάρος
  • Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων
  • Υλικά υψηλής ποιότητας, σκανδιναβική σχεδίαση
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μπαταρίες ή να συνδεθεί στο ρεύμα

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Ρηλαξ και Κούνιες-ρηλάξ