♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Chic Mic Bioloco Οικολογικό Φαγητοδοχείο Plant Deluxe Bowl Powder Blue

Chic Mic Κωδικός προϊόντος: BPDB102
34,90 € 40,00 €
Διαθέσιμο

Η ώρα του φαγητού είναι πολύ σημαντική για κάθε παιδί και εμείς στο babydream.gr φροντίζουμε να την κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα και εκπαιδευτική για παιδιά και μωράκια με δίσκους φαγητού, κούπες, ποτηράκια, πιατάκια, φαγητοδοχεία κ.α!


Chic Mic Bioloco Οικολογικό Φαγητοδοχείο Plant Deluxe Bowl Powder Blue


Ένα εξαιρετικό μπολ φαγητού με υψηλές προδιαγραφές για ασφαλή μεταφορά του φαγητού σας χωρίς βλαβερές ουσιές και συστατικά. Με υπέροχο χρώμα και στυλ. Το υψηλής ποιότητας SALAD DELUXE BOWL είναι ιδανικό για εν κινήσει. Το chic lunch box είναι μέρος της σειράς προϊόντων BIOLOCO. Αυτά τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από ανακυκλώσιμα, βιώσιμα υλικά - χωρίς BPA, μελαμίνη ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Επιπλέον, η σειρά παράγεται με φιλικό προς το κλίμα τρόπο.Στην περίπτωση του DELUXE BOWL, είναι κατασκευασμένο από βιώσιμο, βιολογικό PLA. Το υλικό έχει ευχάριστη αίσθηση και ματ επιφάνεια. Το υλικό πλένεται επίσης στο πλυντήριο πιάτων.


Φαγητοδοχείο με πολλά μέρη... αποτελείται από ένα μπολ με καπάκι με ενσωματωμένο σετ μαχαιροπήρουνων, ένα ένθετο με πρόσθετες θήκες και χώρο για το στεγανό κουτί σάλτσας. Το κουτί είναι ιδανικό για σαλάτες και όχι μόνο! Χάρη στο κλείσιμο με κλιπ, το κουτί μπορεί να ανοίξει εύκολα και να κλείσει ξανά το ίδιο γρήγορα.




Πλεονεκτήματα του BIOLOCO PLANT Lunchbox DELUXE BOWL από το chic.mic:

  • Φαγητοδοχείο πολλαπλών τμημάτων για σαλάτες και πολλά άλλα
  • Μπολ με καπάκι + θήκη + στεγανό δοχείο σάλτσας και σετ μαχαιροπήρουνων
  • Κλείσιμο με κλικ για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο φυτικό υλικό άοσμο και άγευστο ανακυκλώσιμο και βιομηχανικά κομποστοποιήσιμο μη τοξικό
  • 0% μελαμίνη και 0% BPA ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων και στο φούρνο μικροκυμάτων
  • Παράγεται με τρόπο φιλικό προς το κλίμα

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Φαγητοδοχεία - Τάπερ