♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Bubaba Βρεφική Φωλιά-Πλεξίδα-Χαλάκι Δραστηριοτήτων 3 σε 1 Pink

Bubaba Κωδικός προϊόντος: 3830071131832
88,00 € 109,00 €
Διαθέσιμο

Καλύψτε κάθε ανάγκη του μωρού σας με βρεφικές φωλιές που είναι ταυτόχρονα & πάντες και χαλάκια δραστηριοτήτων! Διαλέξτε τις πιο ποιοτικές στο babydream.gr!


Bubaba Βρεφική Φωλιά-Πλεξίδα-Χαλάκι Δραστηριοτήτων 3 σε 1 Pink


Αφήστε το μικρό σας να κοιμηθεί καλά σε αυτή την άνετη φωλιά πλεξίδα από την Bubaba! Η βρεφική φωλιά Bubaba έχει σχεδιαστεί για να δίνει στο μωρό σας μια ζεστή και ασφαλή αίσθηση.


Αυτή η βρεφική φωλιά Bubaba μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κούνια ή στο λίκνο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο παρκοκρέβατο ή ακόμα και στο πάτωμα. Το μικρό σας είναι ανήσυχο το βράδυ; Πάρτε τον/την με τη φωλιά στο κρεβάτι σας για ένα επιπλέον ασφαλές περιβάλλον ύπνου!


Είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι και πολυεστέρα που εξασφαλίζει αντοχή και ασφάλεια. Η βρεφική φωλιά είναι φυσικά και ιδανική για να την πάρετε μαζί σας στο δρόμο ή σε μια επίσκεψη, γιατί μπορείτε εύκολα να την βάλετε οπουδήποτε.


 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Άνετη βρεφική φωλιά σχεδιασμένη για μια ζεστή και ασφαλή αίσθηση για το μικρό σας


Η πλεξούδα μπορεί να διαχωριστεί από το κάτω μέρος και χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, η βρεφική φωλιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

ως βρεφική φωλιά (η πλεξούδα συνδέεται στο κάτω μέρος),

ως πάντα κρεβατιού στο κρεβάτι του μωρού, σε μια κούνια, στο κρεβάτι σας , στον καναπέ ή οπουδήποτε αλλού (μόνο πλεξούδα) – θα προστατέψετε ένα παιδί και θα του εξασφαλίσετε έναν ήσυχο ύπνο,

Χαλάκι δραστηριοτήτων (μόνο πάτο ή πλεξούδα με κάτω μέρος) – η πλεξούδα μπορεί να βεβαιωθεί ότι τα παιχνίδια θα μείνουν στη θέση τους ή μπορείτε να την αφαιρέσετε και δώστε στο παιδί περισσότερο χώρο για παιχνίδι.


Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: 100% βαμβάκι
  • Γέμισμα: 100% PES.
  • Πλένεται στο πλυντήριο στους 40°C
  • Κατασκευασμένο στην Ευρώπη

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Βρεφικές Φωλιές