BeSafe Go Beyond βρεφικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Fresh Black Cab 0-13kg

BeSafe Κωδικός προϊόντος: 11036236-FBC
388,90 € 400,00 €
Κατόπιν παραγγελίας,παράδοση ως 30 ημέρες

Στο Babydream θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου γιατί προτεραιότητα σας στη μετακίνηση είναι η ασφάλεια και η άνεση των μωρών σας.


BeSafe Go Beyond βρεφικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Fresh Black Cab 0-13kg*


*Εκτιμώμενη παραλαβή Ιούλιος 2024


Το ασφαλέστερο αντεστραμμένο κάθισμα από νεογέννητο!


Η νορβηγική BeSafe είναι η εταιρεία που ασχολείται με τα αντεστραμένα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου εδώ και δεκαετίες.


To Go Beyond της Besafe είναι ένα παιδικό κάθισμα με δυνατότητα περιστροφής και το μοναδικό κάθισμα στο οποίο το μωρό σας μπορεί να ξαπλώνει με ασφάλεια κατά την οδήγηση. Μπορείτε να χειριστείτε το κάθισμα μόνο με το ένα χέρι. Διαθέτει peekaboo σκίαστρο για εύκολη πρόσβαση.


Ασφαλής ύπνος σε μια επίπεδη θέση

Η λειτουργία Active lay flat™ εξασφαλίζει ασφαλή και άνετο ύπνο κατά την οδήγηση, μεταβαίνοντας αυτόματα σε όρθια θέση σε περίπτωση ατυχήματος. Είναι μοναδική στην αγορά.


Επαρκής χώρος

Το κάθισμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δημιουργεί αρκετό χώρο για το μωρό σας όσο εκείνο αναπτύσσεται, μέχρι και την ηλικία των 18 μηνών περίπου (87 cm). Ρυθμίζετε εύκολα το κάθισμα αφαιρώντας τα επιπλέον μαξιλάρια και ανεβάζοντας το προσκέφαλο καθώς το μικρό σας μεγαλώνει.


Περιστροφή για εύκολη πρόσβαση

Το κάθισμα μπορεί να περιστρέφεται από τη μία πλευρά στην άλλη όταν τοποθετείται στη βάση ISOfix. Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει εύκολη πρόσβαση από την πόρτα του αυτοκινήτου όταν τοποθετείτε το μωρό σας στο κάθισμα, προστατεύοντας τη μέση σας και κάνοντας άνετη την πρόσδεση του μικρού.


Σκίαστρο Peekaboo

Πρόκειται για ένα μεγάλο σκίαστρο που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το μωρό σας από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το σκίαστρο από κάθε πλευρά ανάλογα με την κατεύθυνση των ακτίνων του ήλιου. Η λειτουργία peekaboo είναι ιδανική για να ελέγχετε γρήγορα το μωρό σας χωρίς να διαταράσσετε τον ύπνο του.




Χαρακτηριστικά:

  • Πρότυπο ασφαλείας: UN R129 (universal, i-Size με τη βάση)
  • Ύψος παιδιού: 40 έως 87 εκ
  • Μέγιστο βάρος: 13 κιλά
  • Ηλικία: περίπου 0-18 μηνών


Βάρος καθίσματος αυτοκινήτου: περίπου 4,5 κιλά

Διαστάσεις καθίσματος : 66 × 44 × 59 cm

Κατεύθυνση: αντίθετα στη φορά κίνησης του οχήματος

Εγκεκριμένο για χρήση σε αεροσκάφος.



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-13 κιλά group 0+