♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Trixie Παιδικό Πόντσο από Οργανικό Βαμβάκι Mr. Dino

Trixie → Κωδικός προϊόντος: 77874
39,90 € 46,00 €
Διαθέσιμο

Στο babydream.gr θα βρείτε μία υπέροχη συλλογή με είδη για το μπάνιο των μωρών και των παιδιών σας, με πετσετούλες, μπουρνούζια κι άλλα πολλά!


Trixie Παιδικό Πόντσο από Οργανικό Βαμβάκι Mrs. Cat


Όλα τα απαραίτητα βρεφικά προϊόντα αυτής της νέας συλλογής είναι κατασκευασμένα από ένα υπέροχα μαλακό πανί. Οι περιπέτειες των μικρών ζώων συνεχίζονται και στο μπάνιο! Μετά από ένα δροσιστικό μπάνιο ή ένα ωραίο ντους, τα αγαπημένα μας ζωάκια είναι έτοιμα να αγκαλιάσουν το μικρό σας! Επειδή αυτά τα προϊόντα έρχονται σε στενή επαφή με το δέρμα των μωρών, είναι κατασκευασμένα από 100% οργανικό βαμβάκι.


Σύνθεση: 100% οργανικό βαμβάκι

Σύσταση ηλικίας: 2-4 ετών

Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 64x47x0+




Ρουτίνα μπάνιου: 

Τα παιδιά χρειάζονται απαραίτητα, στην καθημερινότητά τους, να έχουν ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι καθώς και να ασχοληθούν με πράγματα που τα ευχαριστούν. Ταυτόχρονα όμως, χρειάζονται απαραίτητα και κάποιες ρουτίνες, όπως ο ύπνος, το φαγητό, το μπάνιο, που τα βοηθούν να μπουν σε μια τάξη, αλλά και να μειώσουν το χάος, την ένταση και την κούραση της καθημερινότητας.


Οι ρουτίνες αυτές τους δημιουργούν κάποιες συνήθειες, οι οποίες λειτουργούν καθησυχαστικά για τα παιδιά. Τα μικρά παιδιά περιγράφονται συχνά ως “ άνθρωποι της συνήθειας”, επειδή οι επαναλήψεις, οι ρουτίνες, η γνώση αυτού που πρόκειται να συμβεί, ενισχύουν  τα συναισθήματα της ασφάλειας και εμπιστοσύνης.


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Μπουρνουζοπετσέτες Θαλάσσης και Πόντσο