Nailmatic Σετ μπάνιου με Blue Foaming salt, Twin Bath Bomb & Pink Crackling Salt

NAILMATIC → Κωδικός προϊόντος: MA-410BATHBOX
25,90 € 30,00 €
Διαθέσιμο

Κάντε το μπάνιο του μωρού σας ακόμα πιο απολαυστικό με χαλαρωτικά σετ μπάνιου για βρέφη & παιδιά που θα βρείτε στο babydream.gr!


Nailmatic Σετ μπάνιου με Blue Foaming salt, Twin Bath Bomb & Pink Crackling Salt


Σετ με παιδικά άλατα και βόμβες μπάνιου για ατέλειωτη διασκέδαση στη μπανιέρα, της εταιρείας Nailmatic.


Ένα υπέροχο σετ δώρου σε μεταλλικό κουτί από την Nailmatic. Περιέχει: -Ένα duo bathbomb (μπλε και βιολετί) για διπλάσια διασκέδαση, αρκετό για 2 μπάνια! Η βόμβα μπάνιου αφρίζει και κάνει θόρυβο, καθώς διαλύεται στο νερό, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Περιέχει χαμομήλι, για να ηρεμεί το παιδί πριν τη διαδικασία του ύπνου και αμυγδαλέλαιο για φυσική ενυδάτωση. -Μια συσκευασία μπλε αφρώδη και χρωματιστά άλατα μπάνιου για να μετατρέψετε την ώρα του μπάνιου σε μια χαλαρωτική εμπειρία. -Μια συσκευασία ροζ άλατα μπάνιου που διαλύονται στο νερό, κάνοντας αστείους θορύβους τριξίματος!


Γεμίστε την μπανιέρα με νερό, ρίξτε μια ποσότητα από τα άλατα, ανακινήστε για να δημιουργηθεί περισσότερος αφρός και απολαύστε ένα διασκεδαστικό μπάνιο με ροζ απόχρωση. Μικροί αλλά και μεγαλύτεροι θα λατρέψουν το μπάνιο και αν η διαδικασία γίνει βραδινές ώρες, θα μπορέσουν να έχουν ένα χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο. Τα άλατα αναζωογονούν, ενυδατώνουν και χαρίζουν ένα διακριτικό άρωμα στο δέρμα. Περιέχουν κιτρικό οξύ που ρυθμίζει το pH, εκχυλίσματα χαμομηλιού για ενυδάτωση και καταπράυνση, ηλιέλαιο για απαλότητα και αναγέννηση του δέρματος, γλυκό αμυγδαλέλαιο και φυτικό έλαιο για ενυδάτωση και απαλότητα, βιταμίνη Ε που είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και επίσης ένας εξαιρετικός συντηρητικός παράγοντας. Κατασκευάζονται στην Πολωνία, είναι δερματολογικά ελεγμένα, Vegan, χωρίς συντηρητικά και δεν αφήνουν λεκέδες σε μπανιέρα ή στο δέρμα.


Όσο για τις βόμβες μπάνιου, από τη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή με νερό, μια αντίδραση δημιουργείται ανάμεσα σε δύο συστατικά - το κιτρικό οξύ και τη διττανθρακική σόδα! Διοξείδιο του άνθρακα απελευθερώνεται, δημιουργώντας φυσαλίδες και θόρυβο, κάνοντας το μπάνιο με τη βόμβα διασκέδαση. Αυτό το αφρώδες δίδυμο είναι μη τοξικό και βιοαποικοδομήσιμο. Το κιτρικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται στα περισσότερα φρούτα, ιδιαίτερα τα εσπεριδοειδή - εξού και το όνομά του. Η διττανθρακική σόδα είναι η, γνωστή σε όλους μας, σόδα μαγειρικής, που παράλληλα αποτελεί συστατικό και σε πολλά καλλυντικά, καθώς έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Συνιστάται επίβλεψη ενηλίκου. Κατάλληλο για ηλικίες από 3 ετών και άνω.


Συνθετικά συστατικά Διττανθρακικό νάτριο = ρυθμίζει το PH Sodium Coco-Sulfate = ευνοεί την καλή κατανομή του προϊόντος κατά τη χρήση Μαλτοδεξτρίνη = χρησιμοποιείται για να αναμειχθούν καλά τα υλικά μεταξύ τους Θειικό νάτριο = ελέγχει το ιξώδες του προϊόντος






Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Οικολογικά Καλλυντικά Μπάνιου & Υγιεινής για παιδιά