Infantino Εκπαιδευτική Αισθητηριακή Μπάλα Busy Lil Sensory Ball

INFANTINO Κωδικός προϊόντος: B-315119
17,90 € 23,00 €
Διαθέσιμο

Aισθητηριακές μπαλίτσες για να κερδίζουν το ενδιαφέρον των μωρών σας με τα χρώματατα & τους ήχους! Βρείτε τες στο babydream.gr!


Infantino Εκπαιδευτική Αισθητηριακή Μπάλα Busy Lil Sensory Ball


Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Infantino Busy LIL Sensory Ball™




ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ: Τα μωρά θα λατρέψουν την αισθητηριακή διέγερση που παρέχει αυτή η μαλακή, εύκολη στο κράτημα μπάλα καθώς ανακαλύπτουν τις 9 δραστηριότητές της που προωθούν την ανάπτυξη των δεξιοτήτων.


ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ: Αυτή η αισθητήρια μπάλα είναι μεγάλη και μαλακή, χωρίς σκληρές άκρες, για ατέλειωτες ώρες ασφαλούς διασκέδασης με κύλιση, τράνταγμα, αρπαγή και πέταγμα. Ο κρίκος οδοντοφυΐας, απαλλαγμένος από BP, προσφέρει ανακούφιση όταν τα δόντια αρχίζουν να βγαίνουν για πρώτη φορά.


ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ: Τα μωρά θα βρουν ότι αυτή η μπάλα έχει το τέλειο μέγεθος για να την ακολουθήσουν καθώς την πετούν ή την κυλούν. Τα μεγάλα φρούτα και λαχανικά ενθαρρύνουν τα μικρά χεράκια να πιάσουν και να παίξουν.


ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Βοηθά τα μωρά να αναπτύξουν τους μυς του κεφαλιού, του λαιμού, των ώμων, των χεριών και των ποδιών τους ενώ παίζουν. Η οπτική και ακουστική διέγερση διδάσκει την αιτία και το αποτέλεσμα. Ενθαρρύνει την ανάπτυξη των λεπτών και αδρών κινητικών δεξιοτήτων.


ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ: Στην Infantino, αγαπάμε τα μωρά, λατρεύουμε τα παιδιά και θαυμάζουμε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες τους. Εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε προϊόντα που καθοδηγούν την ανάπτυξη και φέρνουν χαρά καθώς μεγαλώνει το μωρό.


Μία μπαλίτσα με 9 συναρπαστικές αισθητηριακές δραστηριότητες, που προσφέρει διασκέδαση στο παιδάκι σας! Τα μικρά χεράκια θα λατρέψουν να κουνάνε, να πιάνουν και να πετάνε αυτή την μπαλίτσα! Δραστηριότητες που καθοδηγούνται από δεξιότητες, για πολυάσχολα μικρά χεράκια.




Χαρακτηριστικά:

  • Εύκολο στο πιάσιμο σχέδιο για μικροσκοπικά χέρια
  • 9 εκπληκτικές κινητικές δραστηριότητες για πολυάσχολα χεράκια
  • Ενδιαφέρουσες υφές για αισθητηριακή ανακάλυψη
  • Ενθαρρύνει τις γνωστικές δεξιότητες και την εκμάθηση για τα χρώματα και τα υγιεινά φρούτα και λαχανικά



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Μπάλες Δραστηριοτήτων